Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Таљавенто ќе дели црвени како бонбони.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Дерби во Италија .. Римското дерби итн итн.
Поеќе народ имаше денес на ВБА - Волвс!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Реално гледано на теренот има вистинско дерби..се игра брз фудбал,стартој фрчат,провокации на сите страни вистинска битка..на трибините е друга работа...само ултрасите си навиваат како што треба ..што ги интересира нив дали имало неутрални гледачи !

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
На опера има повеќе публика него на Олимпико.
Искрено и јас сум изненаден што гледам празни столчиња на Олимпико.Претходните години стадионот бил исполнет до последно место оваа ... Лани или прехлани на навивачите им беа запленети секири,бомби,палки итн. што само говори за какво дерби станува збор.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Кој беше царот што му даде црвен на Таљавенто? :pos:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Хмм во Италија имало големи протести хаос,можда затоа не се полни стадионите!!!(и биле уморни после за на стадион)

пс.Протестираат поради Берлу :pos:

А

Анноун

Гостин
резултатите од попладнево беа враќање во надобрите години на катанаџото. ее како вчера да беше околу 2000 година кога исто вакви мечеви се играа. трепкаш само со очињата , да напишат доле на тв-то дека паднал гол , а нема гол за лек.

и не се чепкајте со квалитетот на градското дерби Рома - Лацио . Секогаш се дава повеќе од моѓностите и од двете страни . Едно од најдобрите 3 градски дербиња според мене. ај нека влезе ГГ сега да не ги вреѓам. :)

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
Значи Олимпикоима 82 000 столчиња, но до пред неколку години почнаа официјално да го кажуваат како 70 000 стварно незнам зошто ... а моментално на Олимпико има од 60 000 до 65 000 што на пример Рибок арената на Болтон се "полни" во два меча, односно стадионот собира 30 000 тоа ви е само пример ;) ...фактички Олимпико сега можеби е празен за 3-4000 столчиња(можеби), собира 70 000 но ради безбедносни причини се оставаат околу 1000 а можеби и повеќе столчиња празни, сега јасно е ? ;)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
резултатите од попладнево беа враќање во надобрите години на катанаџото. ее како вчера да беше околу 2000 година кога исто вакви мечеви се играа. трепкаш само со очињата , да напишат доле на тв-то дека паднал гол , а нема гол за лек.

и не се чепкајте со квалитетот на градското дерби Рома - Лацио . Секогаш се дава повеќе од моѓностите и од двете страни . Едно од најдобрите 3 градски дербиња според мене. ај нека влезе ГГ сега да не ги вреѓам. :)
Пенал и црвен на Кјаер добар погодок xD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom