koga covek ke pomisli deka stvarno ste pocnale da zboruvate kako sto treba, ke se pojavi nekoj biser kako gore navedeniot bold i ka unisti sve, aj za drugite razbiram, samo zboruvaat gluposti da ne ostanaat nazad, ama i ti li im poveruva na ovie drugite, i samo ke kazam nesto plus za da imam sto da zboruvam, stvarno koga citam vakvi nesta, mada i gandi da go pisuval ostanatiot material nemase da citam. GLUPOSTIДај молимте иди на некој друг форум, на пример у Шведска, таму ќе ти поверуваат.
Не ме смеј бре дете, ене го оној Goal што го симна знамето и9 го фрли на земја. Татко му е полицаец и никому ништо.
Вас на секоја утакмица тетовските полицајци ве пуштаат како сакате да влегувате и што сакате да внесувате. Кон Војводи е друг односот.
Полицијата во Тетово што направи кога кршите прозори по македонски куќи секоја недела?
Ништо.
Не се брукај и тука да постуваш измислици на кои ќе ти се смеат. Па ние знаеме многу добро полицијата во Тетово, Чаир и на други места кого штити и за кого затвора очи.
tvoja direkcija: mongolijaDA GI PRASAM BALISTITE DALI PAK SHVERCERITE SE KRIVI SO GI UAPSIJA I DALI SHVERCERITE GO NAPRAVIJA INCIDENTOT?????Zs SEKOGAS PREFRLAA VINA NA DRUGI
abe dodeka zboruvate tatko mu na toj bil policaec, koga negoviot tatko si ima svoj biznis i nema VRSKA so policijata site vasi muabeti vi pagaat vo voda, stick to what you know.^ Нели е смешно ова што го зборите?
Па добро бе, има милион и еден пример за тоа кого полицијата во Тетово брани, а кого тепа. Не сме од Марс паднати тука ние.
"Ги собрале и ги тепале у полиција". Не ме смеј бе. Кој ги тепал?
Татко му на Goal?
И сеа што, ако е ова вистина...ќе повторим, АКО е ова вистина кој ви е крив? Знаете дека не можете да дојдете до нашата трибина, зошто си го барате самите? Со ЕБР ќе се тепате? Ма немој, една наредба да добиа и ќе ве качат нагоре у планина.koga covek ke pomisli deka stvarno ste pocnale da zboruvate kako sto treba, ke se pojavi nekoj biser kako gore navedeniot bold i ka unisti sve, aj za drugite razbiram, samo zboruvaat gluposti da ne ostanaat nazad, ama i ti li im poveruva na ovie drugite, i samo ke kazam nesto plus za da imam sto da zboruvam, stvarno koga citam vakvi nesta, mada i gandi da go pisuval ostanatiot material nemase da citam. GLUPOSTI
p.s. na eden mu go krsile nozot, covekot bese masakriran po licet, ke se gledame pak so acab, do togas neka mu ja mislaat podobro
--- надополнето: Oct 16, 2011 12:14 PM ---
tvoja direkcija: mongolija
Прво во станица беа многу,имаше и малолетни...бројот се намали но не е точно дека само 7 се приведени.На 24 вести кажаа дека имало само 7 приведени,а не како што вие викате 50...затоа ќутетеси
ma sto znaes ti sto se desilo vcera u grad, do 9 spiete vo stadion.И сеа што, ако е ова вистина...ќе повторим, АКО е ова вистина кој ви е крив? Знаете дека не можете да дојдете до нашата трибина, зошто си го барате самите? Со ЕБР ќе се тепате? Ма немој, една наредба да добиа и ќе ве качат нагоре у планина.
Па сега цајканите ви биле криви. Зошто само како што викаш 30 душе отишле у станица и биле тепани (пак ќе повторим, АКО е све ова точно)??? Зошто другите, од главна трибина што си заминале одма дома не биле однесени у станица и тепани??
Сакам да ти кажем дека никој не ви е крив, сами си го барате.
Точно, спиев до 9 саат ама на друго место, не на стадионma sto znaes ti sto se desilo vcera u grad, do 9 spiete vo stadion.
ja pominav kraj tobaco so kola (kaj sto bese limenka) gledam 7 cajkani go turnaa eden 15 god momce na zidot i pocnaa da go maltretiraat, go udiraa po nozete, i so samari, toj kutese i bese isplasen, sto k** pravat so deca.
vo potok eden cajkan strasno go jadel, no sepak ne e nisto vo sporedba stoima napravile na nasite vo stanica, i kako sto rekov, ne privedele samo ballisti, no i od gllavna. posle natprevarot niz grad ne mozev da gi nabrojam maricite, idele po kafici i site koi imale obelezja na ballisti gi privedele, mislat deka so ova ke ne plasat. dead wrong
А да почнеме да броиме и ние се што е направено од вас македонските групи!Не се палај..за кореографијата за Мујо и тоа што го "поздравивте" Тоше на 4 годишнината од неговата смрт во некоја друга држава би ве згазиле од чутек,немаше да знаете кај вие главата.
A денеска што ФА испеале еднаш Абре македонче одма се прекина натпреварот,и убаво кажа Тони не се понашаат со вас како спрема бели мечки...со вас се понашаат како да сте пингвини во Македонија.
Многу е вистина тоа за апсењето...низ центар беше хаос,прашај некого кој не бил на стадион и ќе ти каже.Точно, спиев до 9 саат ама на друго место, не на стадион
Ако незнаеш да ми вратиш како што треба, немој ни да се трудиш.
А тоа дека ве апселе на све стране, дека ве тепале и ве носеле у станица, па уште дека ви влагале и по кафиќи и ве апселе зошто сте имале обележја на шкендија или балисти, можеш да му го кажеш на некое детенце од 10 год. за да има со што да ви ја фали групата кога ќе порасне, дека сте од увек хулигани.
До колку траело све ова?? Ја точно у 5 саат пројдов пред Тобако и немаше ништо, имаше само 2-ца џандари и ништо појќе.А да почнеме да броиме и ние се што е направено од вас македонските групи!
Ова веќе се се врти во еден круг...еднаш ние,еднаш вие...
--- надополнето: Oct 16, 2011 5:27 PM ---
Многу е вистина тоа за апсењето...низ центар беше хаос,прашај некого кој не бил на стадион и ќе ти каже.
Го јаделе и невини,некои успеале да избегаат пред да ги внесат во полициското комбе,потоа влегле низ кафиќите во трговскиот центар и собрале многу со обележја на Балистите.