methMKD
Евроскептик
- Член од
- 18 јануари 2011
- Мислења
- 1.826
- Поени од реакции
- 723
види ја ко шо знам љубе кажал дека нема никаква врска со љуботен така и дека јохан тоа го направил на своја рака ? за иста ствар беа "криви" , е сеа читајки ја книгата на покојниот генерал панде петровски дојдов до заклучок дека стварно јохан го направил тоа на своја рака и дека единствен што знаел за тоа друг е претседателот е сеа ако вака стојат работите искача дека не го предал јохан нели ?? патем стојам на тоа дека јохан не е виновен за ништо само си го штитеше своето родно место1.Пријателе не биди толку наивен ?! Што ќе направи ќе излезе и ќе рече а бе види јас го предадов Јохан се извинувам сакав да излезам надвор нормално дека ќе тври спротивно не е будала е сега кој е памтен ќе свати меѓуредови додуша не треба да бидеш многу паметен за да сватиш дел од игриве кај нас ама ете ...!!!
2.Е за сите не е потврдено ама сестрата Љуба го виделе седнат на маса со Харадинај и секоја втора недела пред избори одеше во Косово ...се прашувам зошто ?!
3. Другар да се разбереме ако се правиме будали да се правиме другиве нека ти кажат кој го испрати ....Хари Костов, човек на Бранко !!! Да излезам од затвор и да се прегрнувам со душманите кој ме испратиле да лежам зошто нив така им се допаѓало хах ќе им вратам за тоа што сум го доживеал да лежам затвор па жив да не сум ... Него на Љуба му беше речено иди у затвор одлежи малце ние ќе те извадиме ... прашање е кој се тие ''ние'' ... сврзи ги работиве малце !!!