Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тоа е фората што жената знае до кај се границите на трпението, тоа така за да биде поинтересно
. Турлитава си направила од цитатите
. Да не зборам и другарки што ми се жалат, ги брка типот а се чекаат он прв да ги бара и после се чудат зашто не им се јавува
.Како си ме цитирала погоре едвај се најдов кај сум, ако вака знаете тешко нас и вас. Турлитава си направила од цитатите
.
Инаку мислиш дека знаете ама затоа се пуни форумите јас го сакам а он се прај ладен, дрн дрн а после ќе испадне он ја бркал оваа му дала неколку корпи и после зашто не ме брка повеќе. Да не зборам и другарки што ми се жалат, ги брка типот а се чекаат он прв да ги бара и после се чудат зашто не им се јавува
.
Епа нема, ве бркаме додека не ни дојде некоја друга во фокус и ако исто ни се свиѓа а не не мафта ќе одиме кај неа, кратко и јасно да си немате илузии дека знате сите супер да играте.
И вие правите куп грешки па после си останувате со прст во уста. Не дека ние сме многу подобри ама со нас е почиста ситуација и не се прајме дека се знаеме за вас.
Јас бркам додека осеќам има шанси или добивам макар и слаби сигнали од женската ама ако никогаш не ме бара и се јас морам да ја барам знам дека ако ми дојде друга и ми го земе вниманието толку ќе биде.
Така да играјте си вие топло ладно и мачка глувче ама понекогаш и ќе се зезнете па после нема каење што некоја друга ви зела добар тип. Мафтањето не секогаш носи позитивен резултат.

Тоа оти уште бев поспана
Па полни се форумите и од женски и машки проблеми. Не велам дека не прават грешки, дека има шмизлички кои сакаат постојано да трчаш по нив а штом малку свртеш лево, десно одма почнуваат поплаки и се по ред. Туку зборот ми беше друго дека треба да се знае границита. Некое машко става на знаење на некое девојче дека му се допаѓа, симпатиите се обострани ама женското сака малку да дрибла, ок е тоа ама да е во границите на нормалата зошто ниту едно машко нема да ја трпи бесконечно.
А кога сме кај машките па и тие не се нешто подолу, кога знаат за чуствата, симпатиите на некоја девојка и тие знаат да ја кренат главата високо и да си играат зошто тоа го сметаат како златна резерва.
.
.
.
..Зошто уживате да измачувате човек со вашите игри и интриги доведувајќи го до лудило пред конечно да го добие/те, а и вие го сакате истото ???
Жената мисли, жената знае...
![]()

Не, мажот мисли , мажот знае![]()
Ако сака некој да најде невин маж, нек види овде кој све поставува прашања.

Не се тоа лошите момци,тие се момци кои имаат самодоверба и идат по пленот и не се замараат што жената ќе им рече.Ако таа им рече не они викаат да.Прават они што им го прават на машките ги тестираат,за да ја видат заинтересираноста кон него и кога ќе види дека е опуштена тогаш може слободно да прави што сака со нејзе.Но некои се чекор по чекор девојки а некои па за пола час е твоја зависи како е расположена девојката.ete zosto losite decki spored tebe gi fajkaat najubavite devojki
e radi ova prijatele radi toa so gi biva za muabet -razgovor
zabavni im se na devojkite
--- надополнето: Oct 16, 2011 8:35 AM ---
igraj i ti so nivmora da si nevoobicaen za niv
Ставрогин, добро утро и тебе.
Во право си, жената не мисли, програмирана е да готви, да пере, да чисти, да зборува и да „шири нозе“ по потреба.
Ако најдеш некаде таква, што не мисли де ... кажи каде има и јас сакам една.![]()

Како ли им успева тоа со манипулациите тогаш ... изгледа од тоа претставите и звуците е.Се зависи од дефиницијата на зборот "мисли".
Јас не спорам дека низ женскиот мозок поминуваат слики, претстави, звуци...
![]()
Како ли им успева тоа со манипулациите тогаш ... изгледа од тоа претставите и звуците е.![]()