Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
DarrenCanalPlus Darren Tulett
Evra on Suarez: 'There are cameras, you can see him say a certain word to me at least 10 times. No place for that in 2011.'

DarrenCanalPlus Darren Tulett
Evra expects action to be taken regarding his Suarez racist comments accusation: 'The referee is aware of what was said.'

А бравос :cuc: Кој ретард човече

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Тој Суарез го поштував порано ко играч.. ама сега нема теоретски шанси! Толку покварен да биде.. гаден играч.. па и цело време глуми паѓа ко покосен! Па и преска кога го удри Евра ни да му се извини ни ништо!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Тој Суарез го поштував порано ко играч.. ама сега нема теоретски шанси! Толку покварен да биде.. гаден играч.. па и цело време глуми паѓа ко покосен! Па и преска кога го удри Евра ни да му се извини ни ништо!
И јас лани на светското дека бев за Уругвај највише Форлан и Суарез ги поштував дури и кога отиде во ливерпул уште имав почит кон него.Но после секој натпреват со нас се повеќе и повеќе го замрзував ама после овој натпревар дефинитивно еден од најомразените играчи ми е:mad:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За тоа што се докажа против нас лани секоја чест, нека не слетуваат падобранците тука за џабе ама вакви лигуши од фудбалери што одат на расни навреди и се служат со ниски работи одбивни ми се.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Приметиве Евра кога се жалеше на повреда после ударот од суарез,кога излезе на страна и овие навивачите го пцуеа му свиреа овој едноставно чил целиот само го баци амблемот на Манчестер и си продолжи да оди:vozbud::cuc:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Па и претходното коло кога на Родвел црвен му даде судијата, како изглуми грозниот, ауу те чека Олд Трафорд гаду, ќе го јадеш таму :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ја викам они би се срамиле од него, али ај бодови им носи ке го слават -.- ги срами.
Да му ебам и петелот од недоквакано јајце мора да си го добие некогаш за се. Ке се сретне он со некои како Тејлор, Шоукрос итн

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
За тоа што се докажа против нас лани секоја чест, нека не слетуваат падобранците тука за џабе ама вакви лигуши од фудбалери што одат на расни навреди и се служат со ниски работи одбивни ми се.
Ne znaev deka si vidovita ?? Jas kolku sto znam EVRA iskompleksiran od toa sto ne znae kaj mu e kicmata , se pozalil deka rasno bil navreduvan ( ova mu e vekje tret pat, a prvite dva pati istrgata pokazala deka obvinuvanjata se neosnovani) ova dokazuva samo deka vazite igraci se taka nauceni od toa starata pijanica so faca kako slanina FERGI, da koga ke bidat izrezileni odma da baraat drug vinovnik... Ubavo se vide kako toa gjubreto FRANCUSKO(nema me obvini za rasizam ili sto saka neka e ) probuva da go isprovocira Luis da dobie zolt.. Ednas toa pijanicata da bese covek da pruzese raka i da kaze " bravo , ne nadigravte " ama ne on mora da vodi psiholoska vojna.. I razmislete ubavo , od kade odednas takvi obvinuvanja ?? Da bideme realni, Suarez ne e glup takvi nesta da kazuva.. No i da se dokaze kako nevin Suarez, kje bide zapamten kaj mediumite kako POTENCIJALEN RASIST i GLUMEC.. Ako nekoj od vas ( barem eden , ja gleda realnata slika, ke svati deka sum vo pravo)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ne znaev deka si vidovita ?? Jas kolku sto znam EVRA iskompleksiran od toa sto ne znae kaj mu e kicmata , se pozalil deka rasno bil navreduvan ( ova mu e vekje tret pat, a prvite dva pati istrgata pokazala deka obvinuvanjata se neosnovani) ova dokazuva samo deka vazite igraci se taka nauceni od toa starata pijanica so faca kako slanina FERGI, da koga ke bidat izrezileni odma da baraat drug vinovnik... Ubavo se vide kako toa gjubreto FRANCUSKO(nema me obvini za rasizam ili sto saka neka e ) probuva da go isprovocira Luis da dobie zolt.. Ednas toa pijanicata da bese covek da pruzese raka i da kaze " bravo , ne nadigravte " ama ne on mora da vodi psiholoska vojna.. I razmislete ubavo , od kade odednas takvi obvinuvanja ?? Da bideme realni, Suarez ne e glup takvi nesta da kazuva.. No i da se dokaze kako nevin Suarez, kje bide zapamten kaj mediumite kako POTENCIJALEN RASIST i GLUMEC.. Ako nekoj od vas ( barem eden , ja gleda realnata slika, ke svati deka sum vo pravo)
Кога се пожалил Евра дека бил навредуван од некој од Ливерпул бе? Да, тебе ќе те обвини за расизам, нема друга работа. Кои кичми бе? Па гомното суарез еднаш не успеа да го помине бе! Не е глуп, НАЈГЛУП е се да му ебам! Поодвратен фудбалер не сум видел еј! И торесита беше пичка, ама не навредуваше никого дали е црн, жолт, зелен и не знам каков, овој па уште лани Рафаел за коса го фаќа, гомно едно! Не е ПОТЕНЦИЈАЛЕН РАСИСТ И ГЛУМЕЦ, ТОЈ Е РАСИСТ И ГЛУМЕЦ! Никогаш за никој не сум го кажал ова, ама да даде Господ цревата од газот да му ги извадат, да му ги стават во чорба да ги јаде, Шоукрос да му скрши една нога па да му ги ампутираат и двете, сечејќи леб да исече една рака, а на таа другара прстите да си ги изгори од пушење цигари. Гомно едно смрдено...

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Со самото тва он шо го направи на светското против Гана он докажува какво говедо е. До тогај го пратеех и ми беше симпатичен играч, а од тогај, го гледам как едно обично гомно, па макар и 100 кичми да изместе. Фудбало нее војна за се употребуват секакви средства, фудбало е спорт. Как шо кажах и пред утакмицата, би му забранил фудбал да игра! Ама ако, ќе му се најде и на него мајстор, а шо нема да освоо титула-нема. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom