Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Повиканите за утре. Елија го нема :(

1 Buffon
2 Motta
3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
18 Quagliarella
19 Bonucci
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri

Дали конечно ќе му даде шанса на Естигарибија да влезе баш би сакал негде околу 70 минута да влезе и да пружи солидна партија немора со гол али со асистенција .. П.с кај се изгуби Пасквато ? :cautious:

Дали конечно ќе му даде шанса на Естигарибија да влезе баш би сакал негде околу 70 минута да влезе и да пружи солидна партија немора со гол али со асистенција .. П.с кај се изгуби Пасквато ? :cautious:
Пасквато позајмен во Лече заедно со Џандонато

Знам дека имате ама вака јавно брат не бива да призанвате не е убо .... =(

Јас не мислев за сите туку за членот погоре..а некој од вас што си се со мувата на капата тоа е друга работа:D

Јас не мислев за сите туку за членот погоре..а некој од вас што си се со мувата на капата тоа е друга работа:D

Па тој некој со мувата на капата си уствари тии :) мислам очигледно е...

Па тој некој со мувата на капата си уствари тии :) мислам очигледно е...

аман бе па и вие да неможи човек да се позаебава:D..се буквално сваќате да му се сневиди...искулирајте малце!

Значи шинтерашиве се како муви на гомно, они не ни читале ништо во фан-клубов.... ама простено им е, прават математики како да ги поминат конкурентите за опстанок :P

Се си мислам дека наместено е ова коло. Сите поголеми тимови да изгубат ( Добро на Интер навика им стана да губат :) ) или барем нерешено да одиграат, само колку Милан да се доближи погоре до останатите. И сеуште не ми е јасно како Наполи изгуби дома од Парма, кој ја пониживме кај нас :eek:.
П.С. Се надевам дека Јуве ќе ме демантираат во напишаново :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom