Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Секси: детски шарм кај изградена личност; енергичност, младост, љубопитност, авантуристички дух, желба за знаење, потреба да се танцува и фаќа ритам; храна (да готви за мене :vozbud:).

Антисекси: мрзоволност, незаинтересираност, апатичност, изживеаност, ставот "стар сум јас за ова", депресивност, досадување, оговарање и зборување лоши работи за луѓето општо, мрчење, хронична незадоволност од животот и околината; одело и машна, фудбал, кладилници, алкохолно цигаросан здив.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Антисекси: фудбал
Гледање, играње, или се што е поврзано со фудбал?
Зошто ако ти е фудбалот анти-секси, тогаш 93% од машката популација не ти е секси - што би му дошло како еквивалент на тоа дека си лезбејка. Уште да кажеш дека сакаш вампири и мојата теорија се потврдува.

За се друго, можам да разберам дека не е секси, па дури и одбивно.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Гледање, играње, или се што е поврзано со фудбал?
Седење пред телевизор и гледање фудбал е комплетно анти секси. Исто и расправање на фудбал. Играње фудбал е секси, не за друго, туку заради потта и феромоните во неа.

Зошто ако ти е фудбалот анти-секси, тогаш 93% од машката популација не ти е секси - што би му дошло како еквивалент на тоа дека си лезбејка. Уште да кажеш дека сакаш вампири и мојата теорија се потврдува.
Еквивалентов ти е :pos2:. Пребирам јас бе, ми се може. Како би го објаснил фактот дека ниту еден мој досегашен дечко не сакал фудбал? Мора да сум лезбејка, пошто такви мажи се истребен вид?:pos::pos::pos:

А вампири сакам од оние канцеларискине, знаеш оние со кои се вадат хефталици? :) Е, ја имам едно жуто и го користам за уништување ЦД-а.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Седење пред телевизор и гледање фудбал е комплетно анти секси. Исто и расправање на фудбал. Играње фудбал е секси, не за друго, туку заради потта и феромоните во неа.
Ова требаше да го дообјасниш, фала :)

Ни јас не гледам фудбал. Освен Европско/Светско првенство по некој натпревар.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Секси - темен тен, средена коса, полнички усни
Несекси - нехигиена....

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
А ако имаат необично голем клиторис? :vozbud:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Размислував на темава вчера и сабајлево, така што ќе го дадам и третото и најверојатно последно надополнување на истата:)
Значи... Дефинитивно најсекси ми се мажи како Joey од Friends. Тие мали фрази како How you doin?, неверојатно е колку многу палат кај мене...
За физичкиот дел - немам поставено некој стандард, се проаѓа...

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Seksi: visoki ama krupni (slabickite ne palat kaj mene :D ), sredena kosa, moze malku bradicka i mustaki, a ne znam oti posebno mi se sexy maski obleceni vo crno (ok, ne sekogas da bidat vo crno :D )
Neseksi: Miris na pot!!!

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
seksi:nezen,zamislen pogled,seksi da te zgrapci i strano da te baci koga najmalku ocekuvas,
antiseksi:smrden zdiv,mrsulav dcko i so crno pod noktite,uuuuuuuuu

Член од
18 јули 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
Не ми се секси машки со голем нос и уши. Машки на кои образите им се зацрвенуваат на мал ветер и студ, машки кои имаат мали усни и по некој крив заб. Не ми се секси машки кои имаат големи веѓи - кои се толку големи што не можеш да му ги видиш очите на дечкото. Не ми се секси машки со прстени, разни ремчиња по рацете и обетки на ушите. Уште помалку ми се секси машки кои се уфилмани дека се рапери или металци. Мразам машки со крената и не дај боже шатирана коса. Не ми се секси премногу високи машки, пошо мразам да се качувам на скала или да се кревам на прсти за да ги бакнам. Не ми се секси машки што се фураат пред друштво за да ја “фасцинираат“ женската и на крај испаѓаат глупи. Не ми се секси машки што играат со пиво и воедно не се оделуваат од истото. Не ми се секси машки кои апла се пуштаат на девојка и машки на кои парфемот можеш да го осетиш кај секој втор. И за крај не ми се секси машки со предрасуди.
Sto problem imas ti so maskive? ili voopsto ne sakash maski ? :) :uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom