Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
sexy ми се мажите во униформа (црноманест,млад,храбар војник шо знае да ракува со гооолема пушка .....и да има пиено пиво претходно,малце,не да труе ):salut:

Хмм...паа...
Сакам машки со долга коса (смеѓа), светли очи (зелени), слаб, нормален (во градбата на телото), хмм друго, а да добар парфем да има...ммм(до душе скоро сите машки парфеми се добри:))...друго хмм, да има стил и да се разликува од другите, впечатлив да биде :) по можност да свири на некаков инструмент (гитара на пример :))

Не ми се допаѓаат набилдани машки, исто така не е препорачливо да биде ќелав, зависи на кого му стои да биде ќелав :), после, исто така не ми се допаѓаат бркови (може ако има и малку брада, инаку не)...и тоа, не ми текнува друго...

Ја се палим на плави очи, убави раце, црна коса и добар парфем... Ова ако има тогаш секси е дефинитивно... А, и мора да е соодветно облечен...

А за антисекси и за мене важи истово:

Не ми се допаѓаат набилдани машки, исто така не е препорачливо да биде ќелав, зависи на кого му стои да биде ќелав :), после, исто така не ми се допаѓаат бркови (може ако има и малку брада, инаку не)...и тоа, не ми текнува друго...

Подолга коса од просечна-пуштена, немам некој одреден тип боја на коса/очи битно ми е да се вклопува совршено во целата слика, многу ми е секси стегнато и подигнато газе, во добри фармерки на високи потпетици, полни усни, негувана, елегантна.

Не ми е секси кај девојка кога пуши претерано и целата мириса на цигари, мн. одбивно ми делува, после оладувачки делува доколку не е мазна на допир, депилирана, доколку мириса лошо, исто така не ми се секси ептен слаби девојки, сакам природни, надарени... и за крај ептен анти-секси ми делува некое старомодно име без навреда ама :toe:

Најсекси ми се дебели веѓи и некои зелени или сини очи да избаци.. аууу се топам на такви типци:icon_redf
Исто, сакам машки со малку брада, така колку да боцка...
И стегнато газе :icon_redf:icon_redf:icon_redf

On the other hand, чупани веѓи(уште па и од моите потенки), пудра, долги и нечисти нокти(уф, одвратно), пискав глас, пренабилдани типци, рамбовки... total turn off.

Секси:
- Гласот :vozbud:
- Дланките ( дееем, ме пали снажен зафат, нозете ко од гума ми стануваат:kesa: )
- Перверзност ( со усул офкорс )
- Мирисот ( ух, како припаѓам и на ова... )

Одбивно:
- Ванаби фраер што во секоја втора реченица спомнува некоја бивша девојка/муваторка ( демит, зашто би ме интересирало? )

- Мамино/татино галениче ( ми доаѓа да им плукнам на ваквите размазени прдлиња што се научени да добиваат се` што ќе посакаат )
- Шминка кај машко ( ХЕЛ НОУ! Вклучувајќи и депилирање/бричење нозе, раце, гради )

И то би било то.:)

Муабет добар по мсн (јебига таков ми е моментот). и тоа како секси..уфффф

Имам нови моменти на секси/несекси:)
Значи, ГРБ! Убав грб и убави раменици, во комбинација со добри гради и убав стомак е - аааааааааргх, прекрасно! Секси ми е кога некој си игра со моите локни (сериозно) и неверојатно ми е секси длабоко ама не премногу гласно зборување - нормално за асален муабет:)

Несекси ми е пуштање нокт на мало прсте и држење на чаша со четирите прсти, а малото прсте е исправено како кај англиски чајопијачки. Несекси ми се некреативни смс пораки и е-маили и тапа муабети. И мнооогу ми е несекси напињање и замарање откако ќе покажам дека неам интерес!

и мазни гради ми се секси... обожавам да го бакнувам по гради и стварно ко би имал тепих би ми бил одвратен

и мазни гради ми се секси... обожавам да го бакнувам по гради и стварно ко би имал тепих би ми бил одвратен

А знаеш како е гадно кај машките што се депилираат кога ќе им никнуваат влакната на гради? МНОГУ!:) Како кај нас на нога, ама малку поодвратно:)

немам видено... пош досега дечковците што сум ги имала немале влакна на гради или имале минијатурни

Значи збориме физички `детали`за некој што веќе не` привлекува...

Погледот (оној сјаен, посакувачки, самоуверен-директно во очи), мирисот(било каков ама на Str8 паѓам сигурно), испапченост на вените на рацете и истакнатост на жилите на дланките, карактеристична (по можност длабока) боја на глас, малку брада колку да гребе...

Гаден здив и мирис, жолти заби, премногу влакнести, розева маица, рапави раце, тажна фаца(ова последново е лол). И така, доста е засега.

Секси цура...гола
НЕсекси цура...облечена.

Детаљите се само зачин на јадењето. Коса ова она, маички вакви такви..батали тоа, и така така ве замислуваме голи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom