Rаgе cоmicѕ & memes

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
355186_700b.jpg

rage-comics-rage3.jpg

Постот јас го сфаќам како демотиватор во демотиватор.
Резултатот е 26, па некој го направил постот со - I don't wanna live on this planet anymore, во смисла грешен резултат, а резултатот си е точен, 26 е одговорот.
А не е 30 ? :icon_lol:

едит, тоа на крај минус било бре, едвај приметив од сликата, 28 ондак.

Мислам дека не зато шо имат една минуска кон крајот.... :)
Па и со неа, ја таа плус мислев дека е, не видов, 15 2ки има освен онаа последната што се множи, прво иде множењето, што значи 0, после останатите 2ки од кои пред една има '' - ''.

Па и со неа, ја таа плус мислев дека е, не видов, 15 2ки има освен онаа последната што се множи, прво иде множењето, што значи 0, после останатите 2ки од кои пред една има '' - ''.
Очиве ме заболеа дур ги избројав убо. Во право си 28 е. Значит демотиваторот не важит. :pos:

Очиве ме заболеа дур ги избројав убо. Во право си 28 е. Значит демотиваторот не важит. :pos:

Леле бре, 26 е, до 14тата двојка се собира, 15ката зима 2, а ја се поебав со тоа што мислев сите дека се собираат не го видов минусот, и одземав 2 од 30ката што претходно ја добив без многу да се умарам.

images

math-y-u-no-solve-your-own-problems.jpg

Да, знам, не сакате да живеете на оваа планета.

А не е 30 ? :icon_lol:

едит, тоа на крај минус било бре, едвај приметив од сликата, 28 ондак.
Само што типот веројатно гласал со 0 а мене ми излезе 24 мислам :eek: Јбг

смешки сте бе, ај убаво сметајте.. од почеток пак, ако пак не ви излезе, пак од почеток и се така додека не испадне 26

Леле бре, 26 е, до 14тата двојка се собира, 15ката зима 2, а ја се поебав со тоа што мислев сите дека се собираат не го видов минусот, и одземав 2 од 30ката што претходно ја добив.

images

math-y-u-no-solve-your-own-problems.jpg

Да, знам, не сакате да живеете на оваа планета.
Остај друг пат математиката, пет пати ја полагав и пак не ми идат умов да си се тргнам настрана . :pos:

Без офтопици ве молам и држетесе на темата не постирајте рандом смешни слики... :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom