Па дотичниот гласал за 0 и уште глуми нешо као колку глупи луѓе има гласаат за 26.Па 26 е де што?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па дотичниот гласал за 0 и уште глуми нешо као колку глупи луѓе има гласаат за 26.Па 26 е де што?
Ахаааа now i got itАбре тоа првото некој друг го направил - дека нејќе да живее на планетава пошо сите за 26 гласале
А тоа црното одоколу ко демотивација што е од зајче е додадено
Тоа првото не го направив јас да се разбериме.Грешка беше сега
Само што типот веројатно гласал со 0 а мене ми излезе 24 мисламзнам де![]()
А не е 30 ?Постот јас го сфаќам како демотиватор во демотиватор.
Резултатот е 26, па некој го направил постот со - I don't wanna live on this planet anymore, во смисла грешен резултат, а резултатот си е точен, 26 е одговорот.
Мислам дека не зато шо имат една минуска кон крајот....А не е 30 ?![]()
Па и со неа, ја таа плус мислев дека е, не видов, 15 2ки има освен онаа последната што се множи, прво иде множењето, што значи 0, после останатите 2ки од кои пред една има '' - ''.Мислам дека не зато шо имат една минуска кон крајот....![]()
Очиве ме заболеа дур ги избројав убо. Во право си 28 е. Значит демотиваторот не важит.Па и со неа, ја таа плус мислев дека е, не видов, 15 2ки има освен онаа последната што се множи, прво иде множењето, што значи 0, после останатите 2ки од кои пред една има '' - ''.
Очиве ме заболеа дур ги избројав убо. Во право си 28 е. Значит демотиваторот не важит.![]()
Очиве ме заболеа дур ги избројав убо. Во право си 28 е. Значит демотиваторот не важит.![]()
А не е 30 ?
едит, тоа на крај минус било бре, едвај приметив од сликата, 28 ондак.
Само што типот веројатно гласал со 0 а мене ми излезе 24 мисламЈбг
Остај друг пат математиката, пет пати ја полагав и пак не ми идат умов да си се тргнам настрана .Леле бре, 26 е, до 14тата двојка се собира, 15ката зима 2, а ја се поебав со тоа што мислев сите дека се собираат не го видов минусот, и одземав 2 од 30ката што претходно ја добив.
![]()
![]()
Да, знам, не сакате да живеете на оваа планета.