Rаgе cоmicѕ & memes

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, кој дел од "RAGE COMICS" не ви е јасен? За смешни фотки имате друга тема. Де некој асален модератор нека ја среди темава ако може
--- надополнето: Oct 15, 2011 7:06 PM ---
357761_460s_v1.jpg

Кога више почна да делиш совети ја би ти посоветувал да прелисташ 1-2 страни назад пред да ставиш ,,нова'' слика. ;) A мене искрено не ми смета се што е од 9gag.com да стои на темава, иако не е rage comic. Битно е да е смешно. :)

Кога више почна да делиш совети ја би ти посоветувал да прелисташ 1-2 страни назад пред да ставиш ,,нова'' слика. ;) A мене искрено не ми смета се што е од 9gag.com да стои на темава, иако не е rage comic. Битно е да е смешно. :)
Е добро де може не сум видел дека бил постиран, но не одам оф топици!

^ A како требаше ?

^ A како требаше ?

Па требаше да го сликнам со насловот што го имаше ставено идиотот ... нешто беше како Seriously guys, over a million за да се види дека тоа го направил некој друг и јас му се обраќам на него.

Другарче гледај ја нулата на крајот. Неа никој не ја гледа
2+2+2+2+2 .............+2+2 x 0

Другарче гледај ја нулата на крајот. Неа никој не ја гледа
2+2+2+2+2 .............+2+2 x 0
Постот јас го сфаќам како демотиватор во демотиватор.
Резултатот е 26, па некој го направил постот со - I don't wanna live on this planet anymore, во смисла грешен резултат, а резултатот си е точен, 26 е одговорот.

Постот јас го сфаќам како демотиватор во демотиватор.
Резултатот е 26, па некој го направил постот со - I don't wanna live on this planet anymore, во смисла грешен резултат, а резултатот си е точен, 26 е одговорот.
Уствари моја грешка бе......израчунав помалку 2ки :pos:......и има минус нели? Дефинитивно не ми е вечерта

Абре тоа првото некој друг го направил - дека нејќе да живее на планетава пошо сите за 26 гласале
А тоа црното одоколу ко демотивација што е од зајче е додадено

Абре тоа првото некој друг го направил - дека нејќе да живее на планетава пошо сите за 26 гласале
А тоа црното одоколу ко демотивација што е од зајче е додадено
Тоа првото не го направив јас да се разбериме. :D Грешка беше сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom