Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Никаква пластика/гума не може да замени природно.
Ама коа некои ги заебала природата бараат чаре у валијант.:D

Небарам ја вибратор,си го имам ја од коа сум роден :D Него ми викаат модерно било да се иде, а ја секогаш ја пратам модата :P

Да :)

Слушнав добиле нов модел на кукла, La Leandra се викала (француска производња иначе) па решив да си ја купам :D

Добро е еден степен погоре ќе отидеш, досега на постер од гвујо завршуваше работа, гледаш малку по малку те оправаме. Здравје за некоја година па женско ќе допреш трпение Цитро спасение :icon_lol:

Каде можам да најдам калиум нитрат или натриум нитрат во прав. . ?

Каде можам да најдам калиум нитрат или натриум нитрат во прав. . ?
Во земјоделска аптека како ШАЛИТРА ќе ја бараш ,ама кога ке видиш колку прашања ке те прашаат од типот " за што ти е " - "димни бомби да не праиш" ќе ти се смачи :P

Држачи за два LNB-a?
Еден ми треба за Hotbird 13E и Astra19Е а вториот за 7Е (плус нешто како 23.5Е или можеби 28.2Е)

помладиот Сотир Ставридис е во државна, така да со картонче иде таму, а постариот Сашо Ставридис има приватна ординација, и вреди за сите пари

Ај кажи ми кај се наоѓа приватната ординација ако сакаш да ми кажеш инаку фала многу (y)

Во АМС гарант нема или било која компјутерска продавница, могуќе е да има во некоја од музичките продавници.
А за луд - не прашувај, луд сум. :ROFLMAO:
најде ?

Батерија за лаптоп тошиба???

пиши што поточно имаш конфигурација ке ти најдам...
--- надополнето: Oct 16, 2011 2:08 AM ---
Таа емисијата на МТВ што беше за Македонија, се имаше од осамостојувањето до сега (аферата ТАТ, протести на студенти, албанци) ако случајно ја има по нетов :D
http://forum.kajgana.com/threads/МАКЕДОНСКА-НЕЗАВИСНОСТ-документарна-емисија-серијал-на-МТВ.54765/
пиши што поточно имаш конфигурација ке ти најдам...

http://forum.kajgana.com/threads/МАКЕДОНСКА-НЕЗАВИСНОСТ-документарна-емисија-серијал-на-МТВ.54765/
ја има и на ју туб
--- надополнето: Oct 16, 2011 2:15 AM ---
каде да ја најдам рекламата со ламбе скокај и виктор побрзај ако се секава некој од постарите?

Каде можам да најдам Dreamcatcher во Скопје?
Во СЕВА на плоштад
--- надополнето: Oct 16, 2011 8:32 AM ---
Здраво дали некој знае каде можам да најдам ФИМО ... ?
Фала :);)

Во КасвесрЦ на потегот Соборен-Храм Кинг Бургер или во Арт анд Хоби во Капиштец во кулата зад Беверли,а може да има во Рамстор на штандот за ракотворби до карикатуристите Сајгон и Сарачини

Каде може да најдам од оние фонтани на струја малку поголема димензија (околу 1.20 м x 1.0 м).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom