Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Имаш проданици за принтање маички со каков натпис сакаш со нивна маичка ќе те фати негде 600-700ден зависи колкави букви сакаш
И уште да ми препорачаш некоја таква продавница, би ти бил многу благодарен.

Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
За баш некоја продавница немам чуено, ама кај супер тинексот во маџари, во халите на стара кожара годел има нешто такво отворено, иди и провери.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Имаше во рамстор пред киното, сега незнам дали работи уште. 400-500 денари мислам беше со негова маичка.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Со ваша маица и таков натпис ко што бараше тетоец се на се ќе ве фати 400 денари.Натписот барем не би требало да ве фати повеќе од 300 денари.Зборам за тој кај зелено пазарче што е.Што се однесува до квалитетот на натписот предобар е.Иначе ако не знаеш каде е се наоѓа кај кулите кај зелено пазарче.Една од тие што се по 12 ката,црвени.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Кај Зелен Пазар има една продавничка на почетокот е пред влезот на пазарчето имаат квалитетен принт и до Градска болница има тие се добри
http://zk.com.mk/act/печатење врз маици и текстил/Македонија/0 еве ти повеќе да си видиш

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
пред некое време на тв загледав една владина реклама демек ако си незадоволен од услугата од некој административец или доколку не работи он по законски определените рокови имаше едно бројче ај да се јавиш и да пријавиш а исто имаше и една веб страна мислам па да не знае некој да ми даде некоја од овие информации за контакт зошто никако да ја погодам рекламата а ми треба асап :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Кај можам да најдам од оние големите чадори за сонце као тенди,не они за на плажа него уште поголеми,како што има Скопско,Фанта и сл.. и колку е цената од прилика ако некој знае

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.070
Поени од реакции
23.521
каде можам да најдам фреон за клими поголема количина.
нешто телефон за контакт или адреса и цената како му се движи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај можам да најдам од оние големите чадори за сонце као тенди,не они за на плажа него уште поголеми,како што има Скопско,Фанта и сл.. и колку е цената од прилика ако некој знае
И јас се интересирав за таков чадор за во двор и во еден кафич го прашав газдата и рече тие ги добиваат од кај што вршат набавки, од Евиан, Јана, пивара. Ама со набавките си доаѓа тоа, вака сам да сакаш да купиш не може. Ако знае некој нешто повеќе, нека сподели и мене ме интересира.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
И јас се интересирав за таков чадор за во двор и во еден кафич го прашав газдата и рече тие ги добиваат од кај што вршат набавки, од Евиан, Јана, пивара. Ама со набавките си доаѓа тоа, вака сам да сакаш да купиш не може. Ако знае некој нешто повеќе, нека сподели и мене ме интересира.
trk do Sofija- za ich pari ke si zemesh

Член од
12 октомври 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Здраво дали некој знае каде можам да најдам ФИМО ... ?
Фала :);)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
За така знам, работата беше да не се малтретирам низ други држави. :)
па и не е некое малтретирање.... плус имаш избор , а чинат околу 30 лева(Џабе) или нарачај од некој кој оди :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дај кажете дечки кој е бројов од АЕК да пријавам проблеми со кабелскава... пошо несакат операториве да си ги решат проблемите морам кај нив да пријавувам

Член од
13 октомври 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Здраво на сите...да не знае некој кај можам да најдам ваква шоља?или слична...многу ми е важно ..ако некој знае..ве молам пишете мии ..

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom