Ја ги купив и сега ако не искочат не сум ја крив, може се лажни дојави.. плус ја реков кој сака тојne fala... lol gi citaf pred nekoj den na pocetnite strani tvojte dojavi mestenki sigurni 99% 100000% posle 99.8% si zaebal dosta clenovi
Зошто мислам дека се лажни дојави .. али ајтЈа ги купив и сега ако не искочат не сум ја крив, може се лажни дојави.. плус ја реков кој сака тој![]()
Баерн 1
Реал 1
Барселона 1
Манчестер X2
Селтик 2
коеф. 3
на 100 еура = 300 еура
Си паднавме ко круши сите 3ца на селтикСелтик 2
Лион 1
Реал 1
Ренџерс 1
Уплатено 2500 , добивка 7500 во Аристократ
колку педерски ебагоЗначи ја чекам уште Rangers (1.25 коеф.) 90+ (92-93 мин.) води 1:0 и сеа си реков некое тешко срање ќе се случи... и оп, 93 мин. 1:1Уште неможам да поверувам... Без.Зборови.
Ептен ми е чудно, појче се чудам отколку шо се нервирам. Да имаш претчуство таман коа пиша 90+ си реков сеа нешто ќе се случи и почнав да пцујам без причина, коа гледам по 2 минути Гол ?!?!!?!?колку педерски ебаго
типично, се за една заебува
и тоа баш ренџерс на 1.25
и селтик играше икс ако не грешам
Ova go prepisuvase od FB od eden moj drugar ahahahОва го начекав
Single 1
Mainz - Augsburg 1 @1,65
-Augsburg gostuje u ovom kolu Mainz-u a ima dosta problema s'igracima. Za njih danas nece nastupiti:Andrew Sinkala, Moritz Nebel,Marcel de Jong, Stephan Hain, Dawda Bah, Patrick Mayer, Marcel Ndjeng, Paul Verhaegh, Joannis Gelios, Torsten Oehrl dok za Mainz od bitnih igraca nece nastupiti samo Adam Matuszczyk i Pedro Geromel. A pored svega toga Augsburg jos uvek nema pobedu u prvih 8 kola. na gostovanju imaju ucinak 0-2-2.
А и Волфсбург и Мидлзборо ме влечат накај 1.