Фан Клуб: Фиорентина

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Фала ти многу.Ќе ја играм 2 сигурно.Лани беше 2-2 примивме гол во последните секунди.Типувам точен резултат 1-2.Стрелци Јоветич и Черчи

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Druze ti nov si,navivas za Fiorentina pretpostavuvam?Staj si potpis ako mozes Viola :)

Utre ako ne pobedime nek se zakopaat samite u grob

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Jovetic go prodolzi dogovorot so Fiorentina do 2015.. ova e najubavata vest za nas..

utre igrame so cesena vo 12.30 ako ne tepame neka se utepaat

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
abe ajde da ti ebam skapaniot tim... cc c so igrac poveke da ne napagas i toa protiv potprosecna cesena breee...
ovoj tim nema ni dusa ni tim !!!! :mad: :mad: :mad:

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
зарем не гледате колку фали џила сега :eek: :ROFLMAO:
ми смета што јоветич и черчи не се разбираат баш, имаме неколку комбинации меѓу јове и силва али и тоа слабо. сепак чезена се бранеше во второ или подобро да кажам добро ја имаа поставен играта, не спечија на шутиви од далечинам, черчи одма по 4ца му се лепеа, добро ја простудирал играта тренерот на чезена, разликата е што нашиов немаше план Б

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
abe begaj tamu ne me zaebavaj nemame nikakva igra !!! sreden red nemame napad nemame, samo nekoj bled blesok odveme navreme na cerci i jovetic i seto toa ocajno... a igravme protiv najslabiot tim vo liga !!!! katastrofa!!!

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Чезена се бранеше со све што можеше да се одбрани.По Јоветиќ и Черчи играа фластер а Силва од што сака да помогне во средина го немаше напред

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Кај сте Фиорентинци :D Ајде малце позитивно на работите гледајте.Со кого и да играме сега дома знам дека ќе ги напуниме :cool:

Варгас оди во Арсенал во јануар а во Фиорентина може Восен од Генк да дојде.

Поздрав и ФОРЦА ФИОРЕНТИНА

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Кај сте Фиорентинци :D Ајде малце позитивно на работите гледајте.Со кого и да играме сега дома знам дека ќе ги напуниме :cool:

Варгас оди во Арсенал во јануар а во Фиорентина може Восен од Генк да дојде.

Поздрав и ФОРЦА ФИОРЕНТИНА
Ова ќе биде голема штета ако е така...

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
nema potreba od panika,Miha si ja raboti rabotata super i koga-togas ce trgneme so puna parea.... a koga ce trgneme e togas nema koj da ne zapre!!!! Forza Viola

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Топ сикрет, дресовите на Фиорентина за следната сезона :D

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Хехехе со овие дресови фаули нема да има врз нас :pos:

Јувентус се спремни да понудат на маса 12 милиони за Черчи за кого мислам дека е добра пара ама може и да се почека таа да порасне а најдобро да не се продава.И прочитав една убава вест за тоа дека ако си оди Варгас може Фелаини од Евертон да биде негова замена.

Утре ќе ги збумбариме Катанија 3-1 типувам.Черчи,Силва и Јоветиќ

Kajgana Shop

На врв Bottom