se nadevam i ja deka ke bide najdobar strelec iako pred nego se gerard i riberi mislam ali ne sum sugurenМеси ѕвер мислам дека ќе биде најдобар стрелец во ЛШ
да смешно е... Милан го има Абиати кој е во врвна форма (иако сега ги скина лигаментите и ќе отуствува до крај на сезона) сепак тука е Дида и младата уругвајска надеж која Милан ја купи пред една година и од следната сезона ќе има право на настап во серие а, некако ми се чини дека Милан има доволно голмани и лудост е да се прогонозира дека ќе го земат Валдес, сепак Милан им треба играчи на други позиции моменталноМилан бил заинтересиран за услугите на Виктор Валдес.
Посмешно нема! :pos2::pos2:
Не да го претера сеа ама ај.Што се однесува до мене, може слободно Викецот да си го носат, заедно со бабаму која го гледа секоја утакмица.
Многу често прави киксеви, а тие ги прави во круциални моменти и натпревари. Најчесто по негова вина примаме голови, и он е директен кривец за можеби 70% од поразите последните 3години.
а мислам дека годинава веќе му поминаа тие две кризни неделиНе да го претера сеа ама ај.
Да не беше Валдес немаше да ја освоиме ЛШ пред две години. ФАКТ. Му фати две контри на Анри кога беа очи во очи.
Вик е уствари многу добар голман ама секоја сезона има период од 2-3 недели кога прави неверојатно глупи грешки затоа толку малку луѓе го поштуваат. Реално гледано ни има донесено многу повеќе поени со своите одбрани од колку што ни има изгубено поради неговите грешки.
прво викаш Иниеста играч на натпреварот, а после средината беше одлична на чело со Чави.......... ?????Малце каснам ама нема везе, ајде честито победа, да ни се множат:smir: Одигравме добра утакмица, ја контролиравме играта, не дозоливме да направат многу шанси, игравме трпеливо и тоа резултираше со 2 гола на се подобриот Бојан Кркич. Иако Бојан ги даде двата гола, Иниеста според мене беше играч на натпреварот фантастичен беше. Меси уште еднаш заедно со Дани Алвес покажаа дека се невиден тандем, не можеа топката да им ја земат. Средината беше одлична на чело со Чави, одбраната беше солидна исто така.
П.С Со среќа нека им е на тие што ја чекаа Барселона за добивка:smir:
Ама го кажа оваhttp://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada08-09/03/n090316107644.html Валдес моментално најдобар голман во примера.
Ама го кажа ова
Он може има најмалку голови примено ама да е најдобар у Примера не е, и вие тоа го знаете