Gossip Girl

the.cute.one :)

Some people eat to live , i live to eat <3
Член од
15 септември 2011
Мислења
56
Поени од реакции
14
ако не се лажам уште 6 дена до новата сезона !!! едвај чекам :D:D

T

tinkerbelll

Гостин
Малку бледа ми беше првава епизода ништо посебно... белки ке ја опраат натаму

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мислам дека само Блер е трудна, а Дорота сакаше да ја извади ситуацијата.

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Ја уништија серијава никаква драма нема и исто се случува секоја сезона.
Ден е човек со широко срце:icon_lol: многу брзо за заљубува

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
мене па интересна ми стана, сеа ќе ја откријат ваа дека е трудна и ќе се растури венчавката :D

Чак малце се губи со тоа тепањето, имал повреда бла бла, не е интересен веќе, ако сака нека се отепа :pos:

И нека ја откријат веќе Ајви/Чарли, иритира!

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мене ме нервира Серена, изиграва светица, никогаш не знае кога да се повлече. Да не беше Серена немаше да ја има Чарли во сезонава :pos:

И стварно, кој му е филмов на Чак, не го сфаќам?

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Ја уништија серијава никаква драма нема и исто се случува секоја сезона.
Точно така. “Спанџаа“ секого со секого, не знам уште кој остана?
Чак како и секогаш се замислува дека е бог, преку таквото веќе ми е од негово однесување, кога ќе почне да зборува со тој неговиот бавен и тивок тон, секогаш сцените ги ставам на fast forward.
Блер па, ќе се мажела за принц. Абе ајде ти се молам, Чак од една страна, Ден од друга страна, а и верувам по некое време ќе испадне дека бременоста била лажна тревога. Не е интересно ако го роди детето.

Сега Чарли гарант ќе се фати со Ден, па ќе раскинат, па со Нејт, па и со него ќе раскине, и верувам ќе има кратка афера (one night stand) и со Чак. Така де ;)

Член од
16 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Charlie не верувам дека ќе си оди во скоро време, а на Chuck му се вратија сетилата кога дозна дека не е негово бебето, и плус има куче :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
и сега ќе а направат шпанска серија сезоната... блер ќе го изгубе бебето, па после на денот на свадбата принцот ќе му го препуште местот на чак, таков некој предосечај имам:)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
и сега ќе а направат шпанска серија сезоната... блер ќе го изгубе бебето, па после на денот на свадбата принцот ќе му го препуште местот на чак, таков некој предосечај имам:)
Лелеее и јас :pos:

Све си мислам или Блер лаже дека бебето не е на Чак или пак ќе го изгуби бебето, па после нешто ќе се деси па Блер ќе се смири со Чак... како и да е безврска, требаше од Чак да биде од одма...

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
А најмомент би било, ако испадне дека Дорота е мајка на Блер, или како што сте спомнале, паѓање по скали губење дете, иначе детето е на Чак сто посто, али ај...и стварно почнаа да забегуваат во серија од калибар на шпанскине.

Kajgana Shop

На врв Bottom