Gossip Girl

• Креатор на темата Креатор на темата FoxXy Iv=)
  • Време на започнување Време на започнување
ако не се лажам уште 6 дена до новата сезона !!! едвај чекам :D:D

Малку бледа ми беше првава епизода ништо посебно... белки ке ја опраат натаму

Мислам дека само Блер е трудна, а Дорота сакаше да ја извади ситуацијата.

Ја уништија серијава никаква драма нема и исто се случува секоја сезона.
Ден е човек со широко срце:icon_lol: многу брзо за заљубува

мене па интересна ми стана, сеа ќе ја откријат ваа дека е трудна и ќе се растури венчавката :D

Чак малце се губи со тоа тепањето, имал повреда бла бла, не е интересен веќе, ако сака нека се отепа :pos:

И нека ја откријат веќе Ајви/Чарли, иритира!

Мене ме нервира Серена, изиграва светица, никогаш не знае кога да се повлече. Да не беше Серена немаше да ја има Чарли во сезонава :pos:

И стварно, кој му е филмов на Чак, не го сфаќам?

Ја уништија серијава никаква драма нема и исто се случува секоја сезона.

Точно така. “Спанџаа“ секого со секого, не знам уште кој остана?
Чак како и секогаш се замислува дека е бог, преку таквото веќе ми е од негово однесување, кога ќе почне да зборува со тој неговиот бавен и тивок тон, секогаш сцените ги ставам на fast forward.
Блер па, ќе се мажела за принц. Абе ајде ти се молам, Чак од една страна, Ден од друга страна, а и верувам по некое време ќе испадне дека бременоста била лажна тревога. Не е интересно ако го роди детето.

Сега Чарли гарант ќе се фати со Ден, па ќе раскинат, па со Нејт, па и со него ќе раскине, и верувам ќе има кратка афера (one night stand) и со Чак. Така де ;)

Charlie не верувам дека ќе си оди во скоро време, а на Chuck му се вратија сетилата кога дозна дека не е негово бебето, и плус има куче :)

и сега ќе а направат шпанска серија сезоната... блер ќе го изгубе бебето, па после на денот на свадбата принцот ќе му го препуште местот на чак, таков некој предосечај имам:)

и сега ќе а направат шпанска серија сезоната... блер ќе го изгубе бебето, па после на денот на свадбата принцот ќе му го препуште местот на чак, таков некој предосечај имам:)

Лелеее и јас :pos:

Све си мислам или Блер лаже дека бебето не е на Чак или пак ќе го изгуби бебето, па после нешто ќе се деси па Блер ќе се смири со Чак... како и да е безврска, требаше од Чак да биде од одма...

А најмомент би било, ако испадне дека Дорота е мајка на Блер, или како што сте спомнале, паѓање по скали губење дете, иначе детето е на Чак сто посто, али ај...и стварно почнаа да забегуваат во серија од калибар на шпанскине.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom