Кинески телефони

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Цената досега е најреална за кинески телефон што ја имам видено, па дури и евтино е... А, има гаранција? :$ :)
Па реална е зашто сакам да го продадам да не ми дреме ... гаранција нема, ама исправен е 100% ...

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
abe ejjjjj ne se lazete so kineskive sega ke vi go slikam mojot kineski nokia n97 mini kakov e so ima i so nema i da vidite kolku e po glup

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Скоро сите iPhone-и се прават во Кина (за оригиналните) и да не ве чуди на нив ако пишува Made in China. Е сега оние кинески чкарт, се познаваат по многу нешта дека не се оригинални (дисплеј, софтвер, дизајн, камера, тач...). Но поготово треба да внимавате со Нокиа Н95, Н96.....многу потешко се познаваат дека се чкарт кинески. Но има и од другите брендови како Нокиа и др. што се произведуваат во Кина и се од оригинална фабрика.

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Скоро сите iPhone-и се прават во Кина (за оригиналните) и да не ве чуди на нив ако пишува Made in China. Е сега оние кинески чкарт, се познаваат по многу нешта дека не се оригинални (дисплеј, софтвер, дизајн, камера, тач...). Но поготово треба да внимавате со Нокиа Н95, Н96.....многу потешко се познаваат дека се чкарт кинески. Но има и од другите брендови како Нокиа и др. што се произведуваат во Кина и се од оригинална фабрика.
во право си ама и нокиа како н95 и н96 можеби по изглед не можат да се препознаат ама по спецификации лесно можат: да се види дали има 3G, дали има GPS, дали има symbian os и други работи. ако однив нема нешто, а на ова http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php кажва дека има тоа значи дека е копија.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
во право си ама и нокиа како н95 и н96 можеби по изглед не можат да се препознаат ама по спецификации лесно можат: да се види дали има 3G, дали има GPS, дали има symbian os и други работи. ако однив нема нешто, а на ова http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php кажва дека има тоа значи дека е копија.
На некои пишува наместо Nokia--->Nckia. Иначе по надворешен изглед друго не се познаваат, освен по буквите.

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
да ама признај дека сум во право нај главно мозеш да ги препознаеш по спецификациите.

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
е добро тога фала што мислиш дека сум во право. иначе имам nokia н97 mini кинески и ништо од вистинскиот нема. се расипа тачот и брзо се троши батеријата. имам и vodafone 547 ама глуп е. се со кинески сум. и ги мразам. а иначе може да се кинески а од оргинална фирма. твојот прв одговор нај повеќе го ценам само имасе грешка во тоа дека не можеле да се препознаат nokia n95 и n96. иначе супер си.

Член од
17 јули 2011
Мислења
45
Поени од реакции
5
Da imam sporedeno i tesko da gi razlikuvas osven po toa sto nekoi kineski iPhones nemaat wi fi a nekoi imaat wi fi plus tv mislam deka togas koga gi sporeduvav kineskite imaja poveke aplikacii :toe:
Aj neka kazi nekoj drug sto ima sporeduvano kineski so original iPhone znaci pomegu iPhone original i iPhone kineski wi fi plus tv od onie so 3,5" display

го читам р3т@рдир@ниов и се мочам од смеење... жално

Kajgana Shop

На врв Bottom