Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Потоа познавајќи го Ето, ако се врати ќе сака само он да постигнува голови, со тоа и ќе биде премногу себичен, а немаме потреба од неговата себичност.
Мислам дека не го познаваме толку добро :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.465
Спасов радаров ти е многу глобален, секој ден различна земја од Европа ти фаќа, почни од утре со Азија малце...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Форлан 2 месеци ќе е во аут, Коутињо 20 до 30 дена.

Море мамата ...

Член од
1 февруари 2010
Мислења
120
Поени од реакции
41
Ајдеее ... повреда до повредаа ... шо не се повреди Мунтари .. најдоа Форлан и Коутињо да се повредуваат ... Јас па што прашувам јасно е дека они ќе си повредат , они играат ..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.465
Ако не се повреди во Русија, во Италија нема шанси..
Абе Ето не е играч што е склон на повреди, башка ако доаѓа на позајмица ќе има клаузула у договорот за некаква оштета доколку дојде до повреда. Не е ова Мота па да се плашат... Ето лани у "перфектната" сезона на Бенитез не се повреди, а не па сеа.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Нема логика да дојде Ето, ја мислев летото почнува руско, тоа накај Март-Април почнува, претходно рачунајте подготовки, не бе, нема логика да дојде и у апла најважниот период од сезоната да си отиде.

Да дојде да тренира со екипата ок, до некаде ќе разберам али да игра нема смисла, гледам на Тевез ептен му паднала цената, боље него нека го договорат, Ето е веќе завршена приказна.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Повеќе од пола сепак се повредија за време на репрезентативните дуели, така да место за паника во тој поглед нема, повредите биле и ќе бидат дел од овој спорт али искрено криво ми е ептен за Форлан, ова мислам и на психа многу ќе влијае врз него инаку во поглед на квалитетот имаат соодветни '' замени '' така да во тој поглед нема да се десеткувани, за разлика од лани на пример, коа играчи ко Нвакво се изнаиграа.

Сега е вистинскиот момент за Зарате, со Катанија он мора да стартува.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Според football-italia.net, видео клипот (Eto'o could return to Inter)
Ето доколку би дошол во Интер би одиграл 9 меча во Сериа А и 1 меч во ЛШ.

Неговиот агент вели: "“A return to Inter? Why not, seeing as during that time the Russian League is suspended?"
Нешо како што и Дејвид Бекам бил земен во Милан од Л.А. Галакси.

Сепак не верувам ова да се случи...

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Има нешто информации околу повиканиот тим и можните стартни 11 за мечот против Катанија?

Ќе ве турам 2јка на спортка ..:P

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Има нешто информации околу повиканиот тим и можните стартни 11 за мечот против Катанија?

Утре ке има друже кој ке бидат повикани...после 14-15ч ке има тука највероватно објавено.

S

schtrafzenigger

Гостин

Пацини - Зарате​
Снајдер​
Станкович/Алварез - Камбијасо - Занети​
Нагатомо - Самуел - Лусио - Мајкон​
Цезар​

Овој би требало да биде.. и да ја играш двојка, 100% тепаме. Ја ќе ја играм 1-2 точен резултат. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.486
Поени од реакции
114.465
Пацини - Зарате​
Снајдер​
Станкович/Алварез - Камбијасо - Занети​
Нагатомо - Самуел - Лусио - Мајкон​
Цезар​

Овој би требало да биде.. и да ја играш двојка, 100% тепаме. Ја ќе ја играм 1-2 точен резултат. :D
И ја мислам исто за составот, со овој треба да излезе, евентуално Милито место Пацо, другото горе доле би требало да е така. Ја мислам дека Интер и Милан може да се сврзат ова коло, сигурно тепаат и двете според мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom