Football Manager 2012 - Општа дискусија

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
[quote="Dark King, post: 4476622"
Football Manager 2012 - ПОВРЕДИ ГИ СИТЕ ИГРАЧИ![/quote]

Аман бе, до толку ли е работата?
Дај сподели нешто повеќе.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Аман бе, до толку ли е работата?
Дај сподели нешто повеќе.
Што? Играм со Милан и за 2 недели ми се повредија 9 играчи, просечно по 2 месеци повреди а најмногу Сидорф од 9 месеци. Се изнервирав и угасив. Чекам да се среди овој баг.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Кај мене сеа за сеа нема повреди многу, али она што ме нервира е дека и за најмал контакт од зад грб се доделуваат црвени картони. Ебате работата на 5-6 натпревари имам исто толку црвени картони.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Поради тоа не ја ни играм... ја претераа последниве години со багови и си чекам да искочи пачот со Јануарските трансфери и тогаш се е како подмачкано.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.474
A тренинг местите ли, или како стартувате така оставате ?
Инаку мене ме мрзи демово да го симнам па ќе ја чекам цела верзија на Замунда да искочи, демово незнам зашто оваа година не го ставија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A тренинг местите ли, или како стартувате така оставате ?
Инаку мене ме мрзи демово да го симнам па ќе ја чекам цела верзија на Замунда да искочи, демово незнам зашто оваа година не го ставија.
Јес афкорс :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.212
Поени од реакции
46.474
И пак повреди а ? Ја до 11ката од Tug го користев, мада он прекина на 2010 да прави тренинг сетинзи али ја истиот од 10ката на 11ката го ставив со тоа што интензитетот малку го намалував на одредени сетинзи ...

Со ова боље да не се замарате вие, начекајте на нет асален тренинг режим и симињајте, вака само од тепка дур да не ви се погоди некој, а и еве да не ви се повредуваат играчите, и прогресот е многу битен, како ќе се развиваат ко фудбалери, тие работи дур ги усогласите и избалансирате 13ката ќе излезе.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И пак повреди а ? Ја до 11ката од Tug го користев, мада он прекина на 2010 да прави тренинг сетинзи али ја истиот од 10ката на 11ката го ставив со тоа што интензитетот малку го намалував на одредени сетинзи ...

Со ова боље да не се замарате вие, начекајте на нет асален тренинг режим и симињајте, вака само од тепка дур да не ви се погоди некој, а и еве да не ви се повредуваат играчите, и прогресот е многу битен, како ќе се развиваат ко фудбалери, тие работи дур ги усогласите и избалансирате 13ката ќе излезе.
Прекинав да играм јас, ја чекам финалната еве за недела дена точно искача, на демово одиграв само неколку натпревари. Сигурно дека ќе се поправени повредиве.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
На дваесет и први Октомври 2011та е за саат точно незнам ќе треба д СЕГА да ги прашам :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ако има заинтересирани може да направиме и Македонска лига за овој фудбал менаџер

Kajgana Shop

На врв Bottom