Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Football Manager 2012 - ПОВРЕДИ ГИ СИТЕ ИГРАЧИ!
Што? Играм со Милан и за 2 недели ми се повредија 9 играчи, просечно по 2 месеци повреди а најмногу Сидорф од 9 месеци. Се изнервирав и угасив. Чекам да се среди овој баг.Аман бе, до толку ли е работата?
Дај сподели нешто повеќе.
Јес афкорсA тренинг местите ли, или како стартувате така оставате ?
Инаку мене ме мрзи демово да го симнам па ќе ја чекам цела верзија на Замунда да искочи, демово незнам зашто оваа година не го ставија.
Прекинав да играм јас, ја чекам финалната еве за недела дена точно искача, на демово одиграв само неколку натпревари. Сигурно дека ќе се поправени повредиве.И пак повреди а ? Ја до 11ката од Tug го користев, мада он прекина на 2010 да прави тренинг сетинзи али ја истиот од 10ката на 11ката го ставив со тоа што интензитетот малку го намалував на одредени сетинзи ...
Со ова боље да не се замарате вие, начекајте на нет асален тренинг режим и симињајте, вака само од тепка дур да не ви се погоди некој, а и еве да не ви се повредуваат играчите, и прогресот е многу битен, како ќе се развиваат ко фудбалери, тие работи дур ги усогласите и избалансирате 13ката ќе излезе.
сејм ет ми уште само 7дена до излегувањетоЈас делитнав вчера фм11 се чека 12ка