Архиепископот Стефан има нов џип од 100.000 евра

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Парите шо ги зимаат ги фрлаат у ваздух за господ. Шо земе господ - земе, рестото за нив.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
prvo i polovno da e sigurno ima visoka cena, drugo neli svesteno lice treba da producira skromnost i posvetenost
kade e ovde ja gledas ili si slep.
i treto sigurno tie pari bi mozele da bidat prenameneite za nesto drugo za neko socijalni slucai vo sekoj slucaj za pokorisni i popametni raboti.
отвори ги очите малку,за да ти стане јасно дека сме 2011 а не 1278 со магариња..

S

Shellshock nam67

Гостин
отвори ги очите малку,за да ти стане јасно дека сме 2011 а не 1278 со магариња..
neka zeme lada niva ili nekoj poloven dzip pa Papata jovan pavle vtori nema vakov dzip a racunaj ima
kade kade pogolemi eparhii niz svetot.
sto e povazno dzipot ili da se nahrani nekoja gldana siromasna usta

I

Iblis

Гостин
Off- topic
Карпошчани, еве ви ја црквата :pos:
Cut-throat Bitch :D
On topic
Абе чеда божји, како ви тоа мислите светиот дух кои се наоѓа во сите нас, а највеќе во попо, да не се вози во Мерцедес? Каде ви е памето, чунки оној од горе нејдобро знае како треба да биде и така бидува, ве завел вас оној, да му треснит името, љубоморни едни!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
наскоро изгледа ќе имаат и своја телевизија :)

Спо­ред г. Пимен, телевизијата треба да биде само на МПЦ - ОА.
Од Советот за радиодифузија потврдуваат дека го добиле барањето од Црк­ва­та, но сe уште не го разгледувале.
http://www.vest.com.mk/default.asp?ItemID=AC5C3F72AD1FF3498D813B0C456667D4

S

Shellshock nam67

Гостин
наскоро изгледа ќе имаат и своја телевизија :)

Спо­ред г. Пимен, телевизијата треба да биде само на МПЦ - ОА.
Од Советот за радиодифузија потврдуваат дека го добиле барањето од Црк­ва­та, но сe уште не го разгледувале.
http://www.vest.com.mk/default.asp?ItemID=AC5C3F72AD1FF3498D813B0C456667D4
abe so napraj onaj Hristodopulos nasiot, dzoa pop vo egejska makedonija go pratis li nego ?

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
со здравје да си го вози и понатаму овци да си стрижи,зошто тој е од Бога даден да го прави тоа ! Амин.

S

Shellshock nam67

Гостин
Hristodopulos nasiot ??????!!!!!!!:eek:
не знам за кој наш зборуваш ?
imase edno vreme na sitel helasite go gnavele tamu mislev deka znaes nesto za nego ??
ne go gledam posledno vreme barase pomos od mpc
--- надополнето: Oct 13, 2011 8:26 PM ---
Hristodopulos nasiot ??????!!!!!!!:eek:
не знам за кој наш зборуваш ?
imase edno vreme na sitel helasite go gnavele tamu mislev deka znaes nesto za nego ??
ne go gledam posledno vreme barase pomos od mpc

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Доста хулите бе безбожници !
Свештеничката должност што ја извршува Г.Г Стефан е одговорна и бара присутност на терен кој е тешко достапен, калив, и со многу дупки и камења, затоа е одбрано возило со високи перфоманси возило кое непречено ќе овозможи Добрата Вест да стигне навреме.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
Сега дури сфаќам дека Вранишковски ги расипал поповите...се знае....рибата смрди од главата...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Нели бе овие поповите имаа завет на сиромаштија...скромност некаква или што и да е???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Дечки, и вака и така се ближи крајот на светот, па да поужива малку дедо Стефан додека е на земјата.

Се надевам дека бројот на атеисти во земјава ќе се зголеми после овој чин на дедо Стефан.

Kajgana Shop

На врв Bottom