Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.881
Поени од реакции
6.942
За Црногорциве испадна роди ме мајко со к'смет и фрли ме на буниште :) А за Португалија-БиХ типувам и навивам за “нашите“ за инает на Португалија оти така ефтино си го продадоа тоа првото место во групата деме ние јаки сме можи и преку бараж...а и за одмазда за претходниот циклус. За Ирска поместена ждрепка не може да бие, Платини го враќа долгот :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ипак не би рекол дека Чешка е слаба репрезентација во групи без проблем ги совлада противниците одлични беа со Шкотска и со Шпанија на гости ми се чини изгубија 1-0... Како и да е мислам дека Црна Гора нема шанси во овој дуел, многу е битен и ревашнот кој се игра во Чешка.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.881
Поени од реакции
6.942
Ипак не би рекол дека Чешка е слаба репрезентација во групи без проблем ги совлада противниците одлични беа со Шкотска и со Шпанија на гости ми се чини изгубија 1-0... Како и да е мислам дека Црна Гора нема шанси во овој дуел, многу е битен и ревашнот кој се игра во Чешка.
Реваншот се игра во Црна Гора ;)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.965
Поени од реакции
45.235
Факјеа за Ирска, после сите ебани неправди кои им се десија, и они и Трапатони заслужуваат ЕП до кое сметам дека лесно ќе дојдат.
Штета за босанците, тешко дека Роналдо и компанија ќе дозволат дебакл за нив, ко и пред СП, на останатите дуели е ептен тесно, навивам за турците и црногорците.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ќе навивам со цело срце за БиХ !! Преголема неправда им направија мафијашите од УЕФА, затоа што немаат некоја репутација! Многу би сакал да ги видам на Европско

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Од ждбепките има желба да одат Ирска, Хрватска, Чешка и БИХ кој требаше и директно да одат ,а Франција да играт со Португалија

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
6.495
Јас како фан на Португалија нормално дека очекувам сигурен пласман со Босна,не викам дека се слаб тим али сепак Роналдо и компанија ке покажат по вторпат дека се прејаки за нив! Башка читам некои викате тука дека Босна сакате да помине,епа баш се чудам какво би било тоа првенство без Португалија со еден од најдобрите фудбалери ! Реално Босна,Црна Гора и такви држави не би сакал да ги гледам на ЕП,секоја чест за нивната игра али без големите имиња фудбалот не е тоа тоа:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Јас како фан на Португалија нормално дека очекувам сигурен пласман со Босна,не викам дека се слаб тим али сепак Роналдо и компанија ке покажат по вторпат дека се прејаки за нив! Башка читам некои викате тука дека Босна сакате да помине,епа баш се чудам какво би било тоа првенство без Португалија со еден од најдобрите фудбалери ! Реално Босна,Црна Гора и такви држави не би сакал да ги гледам на ЕП,секоја чест за нивната игра али без големите имиња фудбалот не е тоа тоа:)
Денес сите играат фудбал. ;)
Кога можеше една Естонија да игра бараж и да има шанси да се пласира на ЕП, оти тоа да не го стори БиХ која има одлични фудбалери..ма да мислам дека мали се шансите за пласман на ЕП според ждребот денешен, но треба да се надева човек.
Португалија да беше толку силна ќе се пласираше директно, а не да губи од Данска..

N

Nicky Santoro

Гостин
ај не се прајте паметни сите
две чисти немате во тоа главите
ова ако не беше местен меч незнам кој беше
што сакате да видите вие бе за да кажите ''да ова беше местена?''
па овај натпревар го гледаат илијадници луѓе неможе играчиве да стојат како 3та мак лига-југ :)
и еве уште нешто да ве просветлам
99% сум сигурен дека ирска во баражов случајно ќе се падне со естонија :)
запамтете го овА!
сеа што ќе кажите бе копани? случајно беше а?? на среќа погодив така?
не се местел бараж боже боже

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
6.495
Денес сите играат фудбал. ;)
Кога можеше една Естонија да игра бараж и да има шанси да се пласира на ЕП, оти тоа да не го стори БиХ која има одлични фудбалери..ма да мислам дека мали се шансите за пласман на ЕП според ждребот денешен, но треба да се надева човек.
Португалија да беше толку силна ќе се пласираше директно, а не да губи од Данска..
Абе ти реков јас,немам замерка за играчите на Босна :) ! Имаат многу добар тим и заслужено се наоѓаат тука,но зборот ми е Португалија како име да не оди тоа е малце тапа!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
Абе ти реков јас,немам замерка за играчите на Босна :) ! Имаат многу добар тим и заслужено се наоѓаат тука,но зборот ми е Португалија како име да не оди тоа е малце тапа!
Maла улога игра името во денешно време.
Но, кога ќе видам добро, да не беше името, Франција ќе си играше бараж. :D

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
6.495
Maла улога игра името во денешно време.
Но, кога ќе видам добро, да не беше името, Франција ќе си играше бараж. :D
Да така е,како и дае ако Босна си изигра добро и отиде на ЕП нема да кажам ништо лошо за нив,иако како фан на Португалија ке ми биде криво ! Но сепак мислам дека Босна нема шанси и моите ке идат,ке збориме после првиот меч во кој очекувам победа и да се реши кој е кој:)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.226
Поени од реакции
14.523
Босна игра најубав фудбал на Балкан. Моментално нема подобра екипа од нив, можеби Хрватска индивидуално, но како тим Босна е пред нив (зборам за играта во овие квалификации која ја видовме). Не само на Балкан, во цела источна Европа Боснаците играаат најубав фудбал.

Затоа мислам дека греота е да не отиде таква екипа која игра убав технички фудбал, тактички зрело, гинат на терен. Проблемот е што на првиот натпревар нема да можат да им играат два-тројца стандардни првотимци во одбрана, но со борбеност ќе го надокнадат тоа. Штета е ваква генерација да не биде наградена со едно големо првенство. Мислам дека не постои човек кој изгледал еден натпревар од Босна, а да не бил освоен. А и кога ќе ми текне на 10-15 илјади Босанци во Париз на последниот натпрвар, можам да замислам што ќе биде на ЕП.

Ако зборувате за имиња тогаш тешко е да се замисли првенство без Англија, Германија, Италија, Франција, Шпанија, за Португалија не би се сложил.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Епа брат ајде и ние да не се пласираме никад(како што е работава тргната,натака и ми иде),муабетот ми е и ние не сме големо фудбалско име. Ама топката е тркалезна, така да се е можно.

А

Анноун

Гостин
не им се секирајте на Босна. во квалификациите за светското првенство во Бразил се во група со Словачка и Грција . Идат на Светско 2014 сигурно.

Kajgana Shop

На врв Bottom