Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Колку пари би можел да продадам Нокиа н73 ама малку у ќошот ми е пукнат екранот .
Ќе ви бидам благодарен на помошта .
И ако некој сака нека ми пише

1000 денари. Рачунај тој што ќе го земе треба да менува дисплеј. А и тие модели застарени се веќе.
--- надополнето: Oct 9, 2011 1:55 PM ---
Продавам Нокиа Е52. Со кутија, без гаранција, во одлична состојба. Заинтересираните нека пишат!!!

Продавам Nokia 5130 xPressMusic плава, со напукнато стакло ( воопшто не смета на работата ) ..усб, полнач, мемориска 2гб, футрола, слушалки ..ист е ко на сликата ..

Nokia-5130%20XpressMusic-02.jpg

и Nokia 5310 xPressMusic црвена
нема никаква мана, со полнач, усб, мемориска 2гб, слушалки ..

nokia-5310-xpressmusic.jpg

Ај и тука да пишам... Купувам IPAD, не е битен моделот, генерацијата, меморијата... битно да е сочуван, да има кутија и се што иде со него во кутијата =)
Понуди по ПП.

Купувам iphone 3gs црн 16гб добро сочуван без менувана маска и да не е отваран :D понуди во ПП (и ако може информациja на кој baseband работи )

Ај и тука да пишам... Купувам IPAD, не е битен моделот, генерацијата, меморијата... битно да е сочуван, да има кутија и се што иде со него во кутијата =)
Понуди по ПП.
Најдов, готово...

Купувам iPad 2 Wi-Fi 3G половен, добро сочуван и целосно функционале. Понуди по ПП.

Имаш ајподи во дуна
--- надополнето: Oct 13, 2011 3:00 PM ---
Имаш ајподи во дуна

uste gi davaat po 50 evra

Епа немам јас за продавање, последно продадов нано со камера акцелерометар бла бла за 50-че ... моментално имам класик 20гб ама не ми е за продавање тој ми е за во кола :)

кој има бакшиш т мобиле припејд сим картичка (значи барем до 200 ден. цена)или бесплатно? ако има некој нека ми напише во ПП. благодарам однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom