StarScr3am
Ѓавол
а зошто тебе не те земат Јунајтед како главен скаут ?На лето ако си одат Овен, Бербатов и Диуф (мислам дека ќе си заминат) добро ќе ни дојде холанѓанецот некако ме потцеќа на Ван Гол по стилот на игра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а зошто тебе не те земат Јунајтед како главен скаут ?На лето ако си одат Овен, Бербатов и Диуф (мислам дека ќе си заминат) добро ќе ни дојде холанѓанецот некако ме потцеќа на Ван Гол по стилот на игра
Токму така чекам САФ да се пензионира и мене ќе ме прогласат за Сер Гоше и тогаш ќе го преземам Јунајтед за 5-6 години ќе биде и тоаТој е замената за Ферги, да биди скаут е понижување за него.

Токму така чекам САФ да се пензионира и мене ќе ме прогласат за Сер Гоше и тогаш ќе го преземам Јунајтед за 5-6 години ќе биде и тоа![]()

Токму така чекам САФ да се пензионира и мене ќе ме прогласат за Сер Гоше и тогаш ќе го преземам Јунајтед за 5-6 години ќе биде и тоа![]()
Зошто бе јас ќе ја продолжам успешната работа на ФергиЗначи уште 5-6 години ќе навивам за Јунајтед!![]()

^
Не се Љути одма бе.
Тоа неписмен се однесува на делот дека морало да го засакаш оти дошол у Јунајтед шо е доволно апсурдно...
... повеќе ми паднаа во очи оние три-четири дечиња што ти удариле лајк, да напишеше само Неписмен немаше да има лајк, ама оти имаше и Гробар пред тоа... 
Не бе, далеку од тоа дека се налутив, божем анонимуси сме да го ебам... повеќе ми паднаа во очи оние три-четири дечиња што ти удариле лајк, да напишеше само Неписмен немаше да има лајк, ама оти имаше и Гробар пред тоа...
![]()