Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
На лето ако си одат Овен, Бербатов и Диуф (мислам дека ќе си заминат) добро ќе ни дојде холанѓанецот некако ме потцеќа на Ван Гол по стилот на игра
а зошто тебе не те земат Јунајтед како главен скаут ?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Тој е замената за Ферги, да биди скаут е понижување за него.
Токму така чекам САФ да се пензионира и мене ќе ме прогласат за Сер Гоше и тогаш ќе го преземам Јунајтед за 5-6 години ќе биде и тоа :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Токму така чекам САФ да се пензионира и мене ќе ме прогласат за Сер Гоше и тогаш ќе го преземам Јунајтед за 5-6 години ќе биде и тоа :D
И земи брат после некој од нас овде за твои помошници :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Значи уште 5-6 години ќе навивам за Јунајтед! :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Замислете го Гоше со наочари, 2 пакетчиња жваки во устата и бар едно трофејче до него секоја сезона.. Па поуспешен и од Ферги ќе биде бе.. Кај него ќе владее Јутјуб скаутинг системот и скаутите од дома ќе можат да бараат фудбалери кои би биле трансфер цели на тимот.. Поубаво здравје.. Поздрав Гоше, и да фрлиш по некоја карта наваму, да доjдеме на ОТ и ние, да го посетиме домот на нашиот омилен тим...

П.С: The Edge за помошник! :pos:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^
Не се Љути одма бе. :)
Тоа неписмен се однесува на делот дека морало да го засакаш оти дошол у Јунајтед шо е доволно апсурдно...
Не бе, далеку од тоа дека се налутив, божем анонимуси сме да го ебам :D... повеќе ми паднаа во очи оние три-четири дечиња што ти удариле лајк, да напишеше само Неписмен немаше да има лајк, ама оти имаше и Гробар пред тоа... :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Не бе, далеку од тоа дека се налутив, божем анонимуси сме да го ебам :D... повеќе ми паднаа во очи оние три-четири дечиња што ти удариле лајк, да напишеше само Неписмен немаше да има лајк, ама оти имаше и Гробар пред тоа... :)
Гробар неписмен!:D

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Манете расправии бе, бар не меѓу нас.. ;)
Инаку Чикарито најверојатно потпишал нов пет-годишен договор, што значи дека ако не го продолжи по истекот, да знаете дека Гоше е виновникот! :LOL:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечки, ако некој е во план за одење на Олд Трафорд, слободно нека ги контактира фан клубот на Манчестер во Хрватска. Нашата соработка со нив од ден на ден станува се подобра и подобра. Набавка на карти, сместување во Манчестер, совети и слично, тие ќе ви помогнат. Тие ќе одат на 24ти против Сити на ОТ. :)

http://www.manutd-croatia.com/

Kajgana Shop

На врв Bottom