Квалификации за Европско Првенство - Полска и Украина 2012

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.193
A на кој му одговара победа на Словенија? На нив не му зависеше овој меч ни за пласман на ЕП, ни за селекторот..
Ај да се бореше Словенија за ЕП и да се посомневаме дека е наместен мечот, ама овака нема за што да се мести овој меч.
Освен ако претседателот на ФСС не стајл пари во кладилница на победа за Словенија, ама ако се пласираше па Србија на ЕП дупло пари ќе му дојдеа во неговиот џеб, така да..

В

Вори

Гостин
A на кој му одговара победа на Словенија? На нив не му зависеше овој меч ни за пласман на ЕП, ни за селекторот..
Ај да се бореше Словенија за ЕП и да се посомневаме дека е наместен мечот, ама овака нема за што да се мести овој меч.
Освен ако претседателот на ФСС не стајл пари во кладилница на победа за Словенија, ама ако се пласираше па Србија на ЕП дупло пари ќе му дојдеа во неговиот џеб, така да..
Зборуваме хипотетички.Не одете контра само колку да се рече.Правиме муабет,не се трескајте.

Можеби е и тоа ти што викаш,можеби и не е така.Сомнително е поради тоа што:

1.Бранеше голман од ''шкљ''класа,што половина од нас првпат го гледале.Прими гол од 35 метри,беше лобуван од сосема неопасна ситуација.Секој нормален голман она ќе го фатеше.

2.Словенија направи пенал.Од толку играчи од Србија кои се добри шутери и кои секогаш ги изведуваат пеналите,пеналот го изведе играч од одбрана,Видиќ.

3.Голманот на Словенија,Хандановиќ инстиктивно или не,со главата му покажа на неговата лева страна,таму каде што и подоцна шутна Видиќ.Тромаво,едвај стигна до белата точка.

4.Србија.Балкан,расипан народ колку сакаш,за пари гз даваат и што уште не.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За едно 4 години ќе излезе во јавност отприлика ова.Секогаш со закаснување излегувале ваквите скандали.
Сомнително е,и шансите да е така како што се сомневаме се големи,затоа што сепак се работи за Србија,се работи за Балканска репрезентација.
А знаеме сите што народ сме.
Па добро јас не викам дека не е ама секогаш се изведуваат заклучоци врз основа на шпекулации и не може туку така да ги земеме здраво за готово.
Србите се зезнати да, ама после тоа што им се случи во Ѓенова после сите тие нереди и казни што ги добија јас се сомневам дека би пристапиле на вакво ништо плус имајќи предвид и колку се платени поголем дел од играчите. А и Словенците се премногу "чисти" за вакви работи.

N

Nicky Santoro

Гостин
ај не се прајте паметни сите
две чисти немате во тоа главите
ова ако не беше местен меч незнам кој беше
што сакате да видите вие бе за да кажите ''да ова беше местена?''
па овај натпревар го гледаат илијадници луѓе неможе играчиве да стојат како 3та мак лига-југ :)
и еве уште нешто да ве просветлам
99% сум сигурен дека ирска во баражов случајно ќе се падне со естонија :)
запамтете го овА!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.193
Ако е наместен мечот што има везе кој шутира пенал.
И посомнително ќе биди да промаши некој што често шутира пенали, отколку Видиќ, кој преку две години изведува по еден пенал.
Безвезе ми е муабетот за намештаљка, па така последен пост е ова за мечот. Ако има нешто ќе видиме сите, дали на брзо или за некоја година..ќе испадни на виделина.

В

Вори

Гостин
Да пишам дека си најдобар и најпаметен,ти пак ќе одиш контра.Чудни луѓе бре.

Добро,нека ти е безвезе.Немој да се зачудиш ако за некое време се обелодени скандалот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.923
Поени од реакции
16.193
Не е контра одење.
Ти имаш еден став, ја имам друг став, е сеа тебе ако не ти се допаѓа тоа што јас го кажувам, не значи дека е одење контра, можеби и твоето е „одење контра“, ама ништо не сум рекол.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ова муабети од Србоманиве излегоа, сеа криво дека испаднаа и ајде местена не знам што.Па сега и баражот ќе бил наместен,све Баба Ванѓа, шутирал Видиќ и наместен,абе разберете за 2-ка да беше наместен Србија немаше да тепа.Не ја бидува,игра нешто подобро од нас во овие квалификации.:)

N

Nicky Santoro

Гостин
нема да се обелодени
да победеше србијаи да беше местена за 2 можи и да се обелоденеше некад , а вака? нема кој да покрене истрага непотребно Ч)
--- надополнето: Oct 12, 2011 8:51 PM ---
Ова муабети од Србоманиве излегоа, сеа криво дека испаднаа и ајде местена не знам што.Па сега и баражот ќе бил наместен,све Баба Ванѓа, шутирал Видиќ и наместен,абе разберете за 2-ка да беше наместен Србија немаше да тепа.Не ја бидува,игра нешто подобро од нас во овие квалификации.:)
1.ако се однесува ова на мене,незнам што да ти одговорам , само да ти кажам дека баш ми е мило што испадна србија!никогаш не сум ги сакал ни ќе ги сакам
2.се кладам по што сакаш дека ирска ќе победи со кој и да се падни во баражот!и сеа најлогично е естонија да му е тупнат..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
нема да се обелодени
да победеше србијаи да беше местена за 2 можи и да се обелоденеше некад , а вака? нема кој да покрене истрага непотребно Ч)
--- надополнето: Oct 12, 2011 8:51 PM ---

1.ако се однесува ова на мене,незнам што да ти одговорам , само да ти кажам дека баш ми е мило што испадна србија!никогаш не сум ги сакал ни ќе ги сакам
2.се кладам по што сакаш дека ирска ќе победи со кој и да се падни во баражот!и сеа најлогично е естонија да му е тупнат..
Првово не беше за тебе,а второво како можиш бе такви глупости да пишиш наместен бараж.Како можи да е наместен?:tapp:

N

Nicky Santoro

Гостин
брат мал си за овие математики ти,ќе сватиш еден ден.
неможам да ти објаснувам сеа што како и зошто има виши математики тука ;)
и оти бе да не се намести бараж?
што кур е футбалов бе?онаму војни се отвораат се режираат што вредат милиарди а не пак футбал јакиот кур

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
што кур е футбалов бе?онаму војни се отвораат се режираат што вредат милиарди а не пак футбал јакиот кур
смири се малку бре.......

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom