•
• Tαммι •
Гостин
Moре море имало и културни луѓе бреејМора да признаам ради тебе почнав да го посетувам фан клубов еј...ме воодушеви со мислењава.
Верна си ти навијачка![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moре море имало и културни луѓе бреејМора да признаам ради тебе почнав да го посетувам фан клубов еј...ме воодушеви со мислењава.
Верна си ти навијачка![]()
Мислам дека и на А ќе бидат 100 денари ама не сум сигурна.100че е за сите трибини ? И на „А“ ?
Да знам видов на фбМислам дека и на А ќе бидат 100 денари ама не сум сигурна.
Инаку утакмицата со вардар во сабота во 18:00 часот!
Одиме ..клубот да го бодриме!![]()
Инфо некое за играчот, освен дека е 206 сантима висок ...
edit.
Замената за Симич, добар шут за три има, гледајќи по видеово, јутуб, каде и Богоев може да биде Рондо.
Нејсе, добро делува, у моментов не се во состојба да бираат и да цепидлачат на позиција каде има озонска дупка.
bitno i ovaa godina kje peete ne mi treba mene titula na kraj na sezona a cela sezona plachete ko kurvi po kur taka i vie po titulaВие земавте центар или тројкаш ? Симич 2... Само што Симич знаеше некогаш и да закуца а овој слабо....![]()
bitno i ovaa godina kje peete ne mi treba mene titula na kraj na sezona a cela sezona plachete ko kurvi po kur taka i vie po titula
sho bi peel be dosta kurtoni edni da zemete titula pola grupa vishe nema da vi ide na utakmici i idete so shalovi od F.K.Skopje na utakmica za zhalenje steИ да има 100 титули пак исто би пеел глупак ниеден.......
sho bi peel be dosta kurtoni edni da zemete titula pola grupa vishe nema da vi ide na utakmici i idete so shalovi od F.K.Skopje na utakmica za zhalenje ste
vie sanjate titula i neznam dali ja sum kreten ili ti si sho celo vreme drkash na ovoj postПа затоа неќеме да земем.... ццц Кретен........
vie sanjate titula i neznam dali ja sum kreten ili ti si sho celo vreme drkash na ovoj post))) i ti i tvojata gay familija
Е да, условот е да куца, лани Балжевски ко крилен центар а и Хаџибулич такоџе, се утепаа од куцање ...Вие земавте центар или тројкаш ? Симич 2... Само што Симич знаеше некогаш и да закуца а овој слабо....![]()