- Член од
- 28 септември 2011
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 1
Каква пудра за лице користете?
Јас користам Very me од oriflame .
Јас користам Very me од oriflame .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас користам пудра и шминка од Deborah.
http://www.deborahmilano.com/it/index.php
Да токму таа со 24 часовна заштита ја користам и сум многу задоволна не само од неа и од шминките а летото и еден лак чисто бел купив затоа што ми треба таков ама тој не ми се погоди. Само за лаковите за нокти имам забелешка за останатата палета на производи мислам дека е една од најдобрите. Гледам дека многу козметички салони ги користат производите на Deborah. Цената на пудрата е 630 денари само не знам колку мл е би требало да е некаде околу 50-75 мл.SEVENTEEN - добра е, само што е мала ..
370 денари, 35мл
задоволна си од неа?
таткоми ми имаше порано донасано 2 пати од Дебора..
онаа што е, 24ORE Perfect ( 4ка ) ..
Да токму таа со 24 часовна заштита ја користам и сум многу задоволна не само од неа и од шминките а летото и еден лак чисто бел купив затоа што ми треба таков ама тој не ми се погоди. Само за лаковите за нокти имам забелешка за останатата палета на производи мислам дека е една од најдобрите. Гледам дека многу козметички салони ги користат производите на Deborah. Цената на пудрата е 630 денари само не знам колку мл е би требало да е некаде околу 50-75 мл.
http://www.deborahmilano.com/it/fondotinta-24ore-perfect/48
Тука каде што работам до мене има продавница парфимерија и ги има сите производи на Дебора па имам добиено и попуст од 30%, а и ми даваат мустри кога имаат некоја промоција.е баш таа беше мојата
кај нас ( во Виница/Кочани ) по дрогериите не сум сретнала Дебора до сеа ..ти од каде ги земаш?
е баш таа беше мојата
кај нас ( во Виница/Кочани ) по дрогериите не сум сретнала Дебора до сеа ..ти од каде ги земаш?
Essence soft & natural long-lasting. Од оваа сум најзадоволна иако сум користела и од позвучни имиња.
![]()