. Не знам ни како си стигнал до таму. Оди легни си ми вика, дај малку разгледај ги мислењата на другиве модератори ко Syn, Џену, види дали тие некогаш користеле таков речник.
Еј.
Сум имал ја испади, признавам.
Него незнам што сте се фатиле за Португалија со Квеирош, тој е роден асистент, тогаш Босна ги убија у Лисабон, мислам таму се играше мечот, на стадионот на Бенфика, тогаш босанците имаа празен гол а за нивни малер баш нивни играч фактички спречи топката да влезе во гол и јебига, психички паднаа и дома се изгубија, не смееа гол да примат и то је то.
Сега искрено незнам каква е ситуацијата со Португалија, Данска сепак не е за потценување па да кажеме дека португалците потфрлиле..
Како фаворити можеме да ги издвоиме само Португалија и Турција, зашто турците ? Поради Хидинк, мајстор е за овие нокаут мечеви, инаку не ме импресионираа како играат до сега, додека пак Португалија сепак го има Роналдо, еден од најдобрите во Свет, имаат тренер, за разлика од асистентот што ги водеше до 2010, имаат и низа други квалитетни играчи и мислам дека они се најнепосакуваниот противник за овие што се втори носители, со другиве ( Хрватска, Чешка и Турција ) можат да се носат сите асално, освен Естонија.