Да се подари нешто, или сепак не?

• Креатор на темата Креатор на темата Spong
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Па вака, се гледав со една девојка неколку пати (мував) и сега викендот сакам конечно да и предложам врска. Па што мислите би било подобро да и се купи некој подарок или сепак не ? и ако е ДА, што на пример ?? инаку имаме 18 години :)

Според мене, сепак не. Нема да знаеш дали прифаќа врска заради тебе, или заради подароци.

Се шалам, нели.
Подароци понатака во врската, за годишнина, роденден и сл. Па и без повод, ама не сега.

Ипак, ти си знаеш најубаво.

И јас така мислев, ама сепак сакав да прашам .... Фала anyway :)

Не ! Да не се залажи и да ти ја прифати врската само заради подароци ;) и не се расфрлај со пари премногу....исти причини :P

Можеш една ружица чисто ради шмек а не како да ја бараш за жена

немој ке мисли дека имаш некоја друга, јас така ме фатија еднаш дека имам 2-3 женски моментално

па парфем било што не оди многу далеко мал подарок сосем ок ке биде.И со среќа нека ви е. :)
цвеќе не би ти предложил засега :D

Па вака, се гледав со една девојка неколку пати (мував) и сега викендот сакам конечно да и предложам врска. Па што мислите би било подобро да и се купи некој подарок или сепак не ? и ако е ДА, што на пример ?? инаку имаме 18 години :)
за да остаиш впечаток на озбилен, треба да подариш нешо озбилно, на пример кило кременадли, кило мелено, масло, брашно, 200 грама кафе и шеќер во коцка... се шо ќе ти падни на пам,ет во моменти на занес не мора де е ко шо наведов, може и нешо полесно, сирење (имаш Здравје радово по 135 денари во Шик - многу убо) тестенини (Или или Панона - чипкасти по 29 денари 400 грама, крем бананчиња (10 парчиња во кеса имаш во Тинекс 36 денари во КАМ ).....

Не! Подароците остави ги за понатаму во врската. Глупо е малку ја прашуваш за врска и и даваш подарок.
И не знаеш дали ќе прифати или не. Со давањето на подарок само ќе направиш да и биде незгодно (доколку не сака врска).

да не се подари(y)
живејте онака...застарено:notworthy:

купи и барем цвет човече:icon_lol:
или кутија чоколатца...па мавнете ја после тоа:icon_mrgr:

да не се подари(y)
живејте онака...застарено:notworthy:

купи и барем цвет човече:icon_lol:
или кутија чоколатца...па мавнете ја после тоа:icon_mrgr:
Или пред тоа :D

Сепак, ја би милка место кутија чоколатца

Kajgana Shop

Back