Да се подари нешто, или сепак не?

• Креатор на темата Креатор на темата Spong
  • Време на започнување Време на започнување

мислев ... на играта де .. едно мене едно тебе:icon_lol:

малите нешта се важни ... и само една бајадера (не цела кутија) .. големо значење има ...

и секогаш сум за ... поклонииии:pos: женско дека сум изгледа:P

мислев ... на играта де .. едно мене едно тебе:icon_lol:

малите нешта се важни ... и само една бајадера (не цела кутија) .. големо значење има ...

и секогаш сум за ... поклонииии:pos: женско дека сум изгледа:P
Да бе, ако е некоја по благите, сите ќе му ги изедете на детето :pos:

Сите сте исти, ама пак ве сакаме :pos:

Дај и поклон ама не и предложувај врска.Прво остај и некој впечаток види како ќе се одвиват работите. Осигурај се оти нема да и го кажиш твојот никнејм на кајгана, во случај да е регистрирана и ја прочитала темата. Среќно.

Ne bidi budala :) Ednostavno nishto da ne i kupuvash. Ako te saka i ako saka da i bidesh dechko ona ke te zeme i bez poklon .. Ti ke i kazesh samo deka sakash da bide poseriozno sega, od muvanje da bide vrska. Zaebi poklon !

Пред да инвестираш во чупето и поклоните, прашај ја таа шо ќе ти подари за возврат. Па према тоа и пресметај шо ти е најисплатливо да и подариш.

Пред да инвестираш во чупето и поклоните, прашај ја таа шо ќе ти подари за возврат. Па према тоа и пресметај шо ти е најисплатливо да и подариш.

Шо ако , на пример се одлучи да му ја “подари“ невиноста? Шо поклон треба да и земи тогаш?

Шо ако , на пример се одлучи да му ја “подари“ невиноста? Шо поклон треба да и земи тогаш?
мобилен до кај 100 - 150 евра.
Има за тие пари и со ВиФи и со тачскрин!

Па вака, се гледав со една девојка неколку пати (мував) и сега викендот сакам конечно да и предложам врска. Па што мислите би било подобро да и се купи некој подарок или сепак не ? и ако е ДА, што на пример ?? инаку имаме 18 години :)

А замисли девојчето исто така како тебе да си размислува дали да ти поклони нешто :) И замисли она да ти даде поклон , а ти со празни раце ?

Еве јас сум дарежлива личност и сакам да давам поклончиња дури и на пријатели со кои не сум блиска , па дури и личности кои не ги познавам, чисто онака по навика да не сум со празни раце ( исти случај и ко идам некаде на гости )

П.С. ке пишував уште нешто , но немам време, треба да се спремам за работа, имам лет за Дубаи

Ја мислам дека дечко ми ако ми подареше нешто на времето никогаш немаше да се фатам со него. Среќа што не ми подари ништо.

Ако ме прашуваш мене, ја не сум љубител на подароци, едноставно незнам како да реагирам на нив и затоа не сакам подарок за Валентајн, годишнина, месечнина, Нова Година... нити давам -нити сакам да ми даваат... и затоа би ти препорачала ништо да не купуваш.
Повеќе би ценела да ме однесе на вечера кај Злате или може во кинески/кубански или некој друг таков ресторан :)) , ама тебе и тоа не би ти препорачала зошто рано ти е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom