Единствено шо знам е Arab Money - Busta Rhymes.. иначе за другите 2 што исто има нешо арапско у нив, ако знае некој нека кажетуф екстра само дождот ја зезна работава
- да не знае некој како се вика песната одприлика на почетокот ја пуштиа и мислам дека на арабски пеат
НЕ Arab Money - Busta Rhymes значи во песната се пее на арапскиЕдинствено шо знам е Arab Money - Busta Rhymes.. иначе за другите 2 што исто има нешо арапско у нив, ако знае некој нека каже
http://www.youtube.com/watch?v=DJztXj2GPfkНЕ Arab Money - Busta Rhymes значи во песната се пее на арапски
ти под беден хип хоп подразбираш : Next Episode, Insane in the membrane, и Jump Around ?На овој грејтест, планирав да отидам порано со цел да ја видам целосната програма.
На врата бев со ранец и стандард си добив претрес. Влеговме внатре (21:00h) и беше претежно празно.
Мн набрзо почна да се полни салата и полека си се исполни и почна музиката.
Од 21:00h до 02:00h. беше период кога се пушташе беден хип хоп, R&B, рап и евтин хаус од калибар на Токсикологија, Ријана исл.
Стандард група на деца рипаа и се дивеа на сето тоа...
70% од песните беа непознати од тоа Genre. А останатите што беа познати беа песни што се слушаа пред 5 години и што се више повеќе од досадни (Lean Back, Arab Money, Drop it Like its hot исл.).
Тоа беше трагедија. Уште поголема трагедија беше непрестајното капење на капките помешани со рѓа од вентилацијата, така што мојата нова бела маица беше уништена и обоена со жолти капки, како и на сите останати околу мене...
Да се навратам на музиката од 21:00-02:00h. и да кажам дека беа пуштани повеќе од непознати траки и ремикси кои ги слушам првпат во мојот живот, иако имам огромни познавања од сите жанрови на музика.
Хаусот кој беше пуштан беше исто така евтин.
И стандард беа повторувани неколку исти песни по 2 пати како што беше Pon De Floor.
Имаше исто така и проблем со миксетата каде што на сред Sidekick-Deep Fear музиката престана...и сите почнаа да викааат „уууууаааааааааааааа“ и да ги исвиркуваат Dj-ите.
Од кога дојде Навигатор накај 2 веќе почнаа да се пуштаат добри песни. Навигатор секогаш знаел што да одбере и пушташе добри траки....
Сателајт кога излезе беше утепување...(кој останал до крај знае).
Легендарно и најјако изненадување беше Рамштајн. Исто така пушташе и траки од Prodigy, Psy и што ли уште не.
Се скокаше, се играше DnB, се акаше од земја и беше супер.
Неможам да кажам дека беше лош целиов грејтест, токму поради сетовите на Навигатор и Сателајт.
Незнам за сите вас останати ама пред нив двајца мене се ми беше катастрофа.
Исто така сум многу разочаран се повеќе и повеќе секоја година што веќе нема рок бендови...
Незнам кое е мислењето на останатите, ама според мене Greatest Hits не се само Hip Hop/ R&b и транс и хаус траките...
На грејтест се пушта све....вклучувајќи и рок и метал и реге.
Минатата вечер видовме нешто сосема различно од тоа.
Да не беа Навигатор и Сателајт, евентот ќе беше Fail на годината.
братко фалааааа
Далеку од тоа...ти под беден хип хоп подразбираш : Next Episode, Insane in the membrane, и Jump Around ?
Go gledam ova i se smeam......znaci procitajte ubavo momci.....na grejtest hits se pusta SAMO (dve tocki) : Trans, tehno, hip hop, rap, r&b....itn itn....Целосната поента ми беше дека ако Грејтест Хитс е само Транс/Техно, Хип Хоп, Рап и R&B журка...тоа е еден голем FAIL.