Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
G

_Ghost_

Гостин
Гоуст беше на огномет во Прилеп.:)
Вака сеа, јас не се бунам воопшто и не ви правам проблеми, и така имаше одфазла луѓе и ко откажав за на бетон, пак бевте 12+. Јас стварно не можам на тоа да играм од проста причина што не знам поинаку да бранам, лом ќе се направам таму. Оваа недела слободно играјте, па од другата фаќаме термин во балон и готово.
Од друга страна, минатиот пат имаше многу негодувања за салата и искрено мене ми беше незгодно. Не знам стварно зошто, дали е до патиките дали до подлогата или искомбинирано, стварно не знам. Јас играм во таа сала 4 години со милион различни луѓе и никој досега не се пожалил, а и секогаш термините се полни така да, стварно не знам што да кажам.
Мене не ми е проблем, ќе резервирам пак, само дали сите ќе се согласат?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Сега ајде дајте официјален список да видиме кој игра кој не и да го решиме проблемот...

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Имам за футсал, but that will do.
футсал for the win, па ти знаеш ли кои профи смирувања на топка ќе се праат? : )

Ајде договарајте таму што ќе играте, од идна недела идам и јас ама константно (значи секоја недела сум тука освен кога имам повреда, како сега), а за тоа што сме сега толку многу (15-16+) не се секирајте...од искуство ви кажувам дека секоја сезона на кгн фудбал има вишок луѓе, ама после некако се "откажуваат".

Се надевам дека годинава нема да е така, ама ипак да си кажам.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Таман да ми се залечи повредава па на трева играме и плус голман најдовме, едвај чекам да ги видам плавите пак на терен :sneaky:.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Таман да ми се залечи повредава па на трева играме и плус голман најдовме, едвај чекам да ги видам плавите пак на терен :sneaky:.
Нема да бидеме истите многу ќе откажуваат еве веќе сме -2 а до наредна недела може и скроз ќе се намалат :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
За идна недела не е проблем ќе резервираме балон туку ако играме овој четврток во сала расадник добро би било уште утре да се резервира терминот мислам дека ќе бидеме 12 најмалку ако сме повеќе ќе се менуваме и решена работа.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Нема да бидеме истите многу ќе откажуваат еве веќе сме -2 а до наредна недела може и скроз ќе се намалат :)
Знаеш како викаат, колку сме, толку сме, токму сме :).

Костурот на црвените ни е формиран и плус голман си најдовме а мислам ќе имаме и еден до два играча плус за замена, сеа останува вие плавите да се договорите и формирате екипа и идеме на трева :).

Ние црвените ич не сме проблем јас редовно си комуницирам со повеќе и има многу заинтересирани за стален неделен термин во балон така да 12 ќе се збираме редовно ми се чини :).

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
За идна недела не е проблем ќе резервираме балон туку ако играме овој четврток во сала расадник добро би било уште утре да се резервира терминот мислам дека ќе бидеме 12 најмалку ако сме повеќе ќе се менуваме и решена работа.
Епа ајде да го направиме списокот за четврток,што чекаме?
--- надополнето: Oct 10, 2011 9:20 PM ---
Знаеш како викаат, колку сме, толку сме, токму сме :).

Костурот на црвените ни е формиран и плус голман си најдовме а мислам ќе имаме и еден до два играча плус за замена, сеа останува вие плавите да се договорите и формирате екипа и идеме на трева :).

Ние црвените ич не сме проблем јас редовно си комуницирам со повеќе и има многу заинтересирани за стален неделен термин во балон така да 12 ќе се збираме редовно ми се чини :).
Ние црвените сме си тип-топ,имаме и замени и се...плавите се надевам истото ќе го направат и ќе има интересна сезона-))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Момци, сакам 12 лајкови на постов за да резервирам во четврток во Расадник. Можи?
Прашувај утре сабајле коа ќе станеш не чекај лајкови, би требало и повеќе од 12 да има, плавите ако дојдат сите како минатиот пат ќе бидеме сигурно 15тина.

G

_Ghost_

Гостин
Прашувај утре сабајле коа ќе станеш не чекај лајкови, би требало и повеќе од 12 да има, плавите ако дојдат сите како минатиот пат ќе бидеме сигурно 15тина.
Сабалје??

Fuck that shit, I'm too drunk for that.
Се читаме утре поручек.:pos:

A

Alexander Nevsky

Гостин
1. Вори
2.Инзаги
3._Ghost_
4.RussianKid
5.El_Matocho
6.Сајбер

За овие плави,гарант сите ќе дојдеме.
Фали уште за замените да се договориме.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас изгледа секад прв станувам, епа момци резервирајте за „хорор“ салата :D и пазете да не се повредите и да изиграте ТОП утакмица :D.

Мене ако ептен не ме фати мрза некоја секако пак ќе ве гледам и нормално АЛЕ, АЛЕ, ЦРВЕНИ, НАЈДОБРИ СМЕ :D.

Битно се договоривте треба топ да пукне :D.

Пс. И плус голман си добивме црвените, значи еден играч екстра ќе си имаме слободен за игра (општо зборам) абе мераци :sneaky:.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Kисела вода:eek:Нема никакви шанси да играте некаде низ Центар барем,од Хром сум у пм:eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom