Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата TripleH
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе после два кикса,сега мислам дека Ето и компанија ќе убијат некого ако треба ама Лион ќе го тепаат.А за со Иниеста,мислам дека би можел да игра против Мајорка можеби не цел натпревар ама барем едно 60 минути,па после на камп Ноу против Лион да има масакр.

Со душа чекам да дојде утре, морам да ја видам пак Барса на победничките патеки.

Ќе има ли пренос на некоја, или сите ќе пренесуват Задрид - Ливерпул?

Ќе пренесуваат Интер - Јунајтед утре. Ама ако нема каде ќе си ја гледаме на нет Барселона:smir:

Ај што ќе ја даваат Интер - Манчестер таа е најинтересна нема што, него ме нервира што на вториот(албанскиот) ќе ја даваат Арсенал - Рома. Зарем поинтересно ќе биде да се пренесува дуелот помеѓу петопласираните во своите првенства и притоа и едните и другите да играат со половични состави???:toe:
А од друга страна играат првопласираните во Шпанија и во Франција, и милион други причини за добар фудбал:toe:

Зашо да не гледате бе, на нет ќе ја има сигурно.

Инаку еве на кој телевизии ќе ја пренесуваат, па ако има некој сателитска, и ако ги имате овие програми гледајте:

Antena 3
Arryadia 2
ART Sport 5
CT4 Sport
ESPN Brazil
ESPN Latin America
Futbol Smart
Nova Sports 2 (Hellas)
NTV+ Sport
Premiere Sport Portal
Sky Calcio 3
Sky Sports 2 (uk)
Sky Sports Interactive 1
Sport 1.1 (Ned)
Sport 5+
Sport TV Multijogo
TF 1
Tring Serial (+3)
TV2 Sport (Den)
TV6 Sweden
Viasat Sport (Baltic)
Viasat Sport N (Nor)
~ NTV+ Sport HD
~ Sky Sports HD2 (uk)
~ Sport TV HD
~ TV2 Sport HD (Den)

Зашо да не гледате бе, на нет ќе ја има сигурно.

Инаку еве на кој телевизии ќе ја пренесуваат, па ако има некој сателитска, и ако ги имате овие програми гледајте:

Antena 3
Arryadia 2
ART Sport 5
CT4 Sport
ESPN Brazil
ESPN Latin America
Futbol Smart
Nova Sports 2 (Hellas)
NTV+ Sport
Premiere Sport Portal
Sky Calcio 3
Sky Sports 2 (uk)
Sky Sports Interactive 1
Sport 1.1 (Ned)
Sport 5+
Sport TV Multijogo
TF 1
Tring Serial (+3)
TV2 Sport (Den)
TV6 Sweden
Viasat Sport (Baltic)
Viasat Sport N (Nor)
~ NTV+ Sport HD
~ Sky Sports HD2 (uk)
~ Sport TV HD
~ TV2 Sport HD (Den)
yeeeaaaah premiere zlatno dodeka go imam super koga ke mi go zaklucat na satelitska:nesvest::nesvest:

vecer mora da se ocekuva pobeda na barsa
Мора мора минимално со 1-0 бар но французите имаат голем страв и трепет од анри голманот на лион изјави дека тешко ќе му биде многу да ги брани ударите на анри и меси исто и дани алвеш од слободен:).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom