Ливерпул vs Манчестер Јунајтед, 13.45h, 15.10 2011(сабота ) Anfield Road

Ваше типување околу натпреварот Ливерпул-Манчестер Јунајтед

• Вкупно гласачи
    182
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Лузерските 18, па сега 5, па дај мали деца сте, помал клуб сте од нас, крадете химни, идиоти сте и не сте ни, ни до колена.Ферги додека е наш менаџер, ви избрка ваши 20, не играте ЛШ, губите од кој стигнете на Енфилд, титула во ПЛ немате освоено, 50 години, дај за жалење сте, гревчиња едни.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Почнаа расправиите, а? Ајде да пукаме сеири. :icon_mrgr:
Јас имам дома телевизор елцеде, шо ми можете бе ? :pos:

Терминот е најдобар у свет. Не озбилно, сабота 13 и 45. После бурна петочна ноќ, стануваш во 1 ипол, миеш заби и глеаш англиски фудбал. Не знам што ти фали на терминов. :)
...или одиш во школо. Кој како си ја уредил :D

S

Stivie G

Гостин
Кени се врати, ке не врати на местото каде што припаѓаме, на врвот

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
^ Мене вака не ти се изнасмеј на лице место на сред кајгана ... одам сеа право на делете коментарот... :icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
не знам дали и овој ви е засилување, ќе го видеме во сабота, но барем сум среќен што не е ЃУБРЕТО Веб
Јеби га Фергусон е еден вид на Масон можи и нешто поопасно и овај го имаме на наша страна придобијано,ако го примите в сабота на Енфилд , одма правете слика на судијата во дрес на Манчестер Јунајтед и со тоа тешете се дека сте изгубиле заради судиски грешки. Арно ама го заболе тулето на Фергусон ако некој си хејтерии кажуваат вака така... :icon_mrgr:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Ѓубрето ВЕБ судеше финале на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2010 ГОДИНА ВО АФРИКА бе ...тешете се вие дека е до него проблемот...а не до Шкртал ,Карагер и д бест уан Керол.

S

Stivie G

Гостин
Минато-свршено време ;)
затоа е тука КИНГ КЕНИ, да не врати на место број 1
Манчестер Јунајтед 60
Ливерпул 58
во сите натпреварувања
го знам тоа, но муабетот му беше дека до мај бевме најтрофеен англиски тим ж, а видов дека некој од вашите фанови пука од смеа, но очигледно тој нема појма од фудбал
--- надополнето: Oct 9, 2011 9:40 PM ---
Ѓубрето ВЕБ судеше финале на СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2011 ГОДИНА ВО АФРИКА бе ...тешете се вие дека е до него проблемот...а не до Шкртал ,Карагер и д бест уан Керол.
но исто така пред 2 недели судеше и натпревар во Чемпоиншип Дивизија, да беше добар немаше таму да суди

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom