BEL19VE!![]()
5 times baby !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BEL19VE!![]()
5 times baby !
. Дури и на неутралните фанови им е смешно ова што се пребација сега на ЛШ, leave it.Може 7мо сум, од кај знаеш?А вас Бербатов
Дај мислам стварно ако сакате напишете нешто конструктивно, вакви серва муабети во седмо оделение се прават.
--- надополнето: Oct 9, 2011 8:41 PM ---
Бај д уеј, има ли некој приметено дека ова дерби никогаш не се игра во вечерен термин?))))))

Може 7мо сум, од кај знаеш?
пс. На последните 5 натпревари победувал домакинот..епа драги ѓаволчиња, време ви е да го вкусите првиот пораз сезонава![]()
не се возбудувај пред време , остај статистика , остај минато , гледај сегашност , да не чутите после овде сите ...Може 7мо сум, од кај знаеш?
пс. На последните 5 натпревари победувал домакинот..епа драги ѓаволчиња, време ви е да го вкусите првиот пораз сезонава![]()
Фанови на Манчестер, ако може да не враќате на лузерските 5 пати што ги потекуваат затоа што се дичеа со 18 па сега имаме 19, мислам, не е више интересно, нека си прават што сакаат сега. Ние како што сме тргнале да играме финале скоро секоја година, Барселона, не Барселона кај и да е ќе дојдеме до 5. Дури и на неутралните фанови им е смешно ова што се пребација сега на ЛШ, leave it.

Дали си ненормален или ДА? Кој вадеше транспаренти со тоa 18 титули? Сеа имаме 19 и сеуште имаш да зборуваш? Сеа ЛШ почнувате?Очајни сте...А да не го потековте вие со тие 19, а?
Manure again failed at Wembley !![]()
А да не го потековте вие со тие 19, а?
Manure again failed at Wembley !![]()
Втората реченица што ја пиша барем мене воопшто не ме тангира, поразите се дел од спортот, некогаш победуваш, некогаш губиш. Не можеш секогаш да си на врвот, тоа е се.Колеги? ни сам знаоЕкс колега не ме зезај![]()

Не се возбудувам бе, уживкај сине се возбудувај пред време , остај статистика , остај минато , гледај сегашност , да не чутите после овде сите ...

епа ние имаме 5 ЛШ, кога ќе ги освоите тогаш дојдете кажете миДали си ненормален или ДА? Кој вадеше транспаренти со тоa 18 титули? Сеа имаме 19 и сеуште имаш да зборуваш? Сеа ЛШ почнувате?Очајни сте...

Терминот е катастрофален.

ама муабетов беше и провокациите Премиер Лига титули ве стигнавме и повеќе имаме од вас , сеа свртивте на ЛШ ? Зато ти викам очајни сте, секоја година велите секоја година веќе 11 години го слушам ова од Ливерпул секоја година ќе го биди,ќе го биди.... ќе го биди и на крајот пак ништо. Ајт другата година подобро ќе е. Тоа сакам да ти кажам а тоа што си имате 5 Титули ЛШ МБраво, сеа да ти купам кифличка со мармалад и шеќер во прав?епа ние имаме 5 ЛШ, кога ќе ги освоите тогаш дојдете кажете ми