Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Мене само среда не ми одговара другиве све се ок.Цел ден на факс сум xD :X

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Изгледа вторник и петок највеќе одговараат ама повеќето сте за вторник. Ајде ако се сложат и другите имаме термин :).

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
И петок е добар термин инаку да почекаме и другите да се изјаснат The Dude рече ќе се изјасни утре му пишав и на Acid а со оглед на тоа што и претходно гледам сте биле повеќе да оставиме место сите да можат да видат па ќе се јавиме ќе резервираме.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ако ви фали играч,би дошол.секако доколку ми одговара терминот.

В

Вори

Гостин
Не гледајте сега за стален термин,прво да се договориме за неделава.
Второ,мене и на цимеров(Инзаги)највеќе ни одговара во Вторник,згора на се и неработен ден е и треба сите да дојдат.
Петок не ми одговара,среда ми одговара али гледам дека другиве не можат.

п.с Supervisor како тоа нема балон?Сакаш да ми кажеш дека ќе играме на отворено?Ако е така тогаш ништо,може да заврне и плус камен студено е,нема услови за игра.
--- надополнето: Oct 9, 2011 7:46 PM ---
ако ви фали играч,би дошол.секако доколку ми одговара терминот.
Кога ти одговара,кој ден?

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Дечки вие договарајте си се за неделава ама јас сфатив дека бараме стален ТЕРМИН! Да не мешаме два термина сеа, ќе се збунат луѓето :).

В

Вори

Гостин
Епа после нашиов евентуален меч,договорете се за стандардниот термин,зошто вака ќе се измеша темата.

Сега се договараме за нареднава недела.Фалат уште 4-ца,дај да се собереме порано,па да не се замараме после.

Иначе овие топџииве кај се?Ниеден од нив не е пријавен за утакмицата.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Јас цело време мислев договарате стален термин во балон. Ок, погрешно сум сфатил :).

В

Вори

Гостин
Јас цело време мислев договарате стален термин во балон. Ок, погрешно сум сфатил :).
Не,па не знам ни ја каков термин договараат да ти кажам искрено.Ама подобро би било прво ова да се договориме,па после за стален :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Второ,мене и на цимеров(Инзаги)највеќе ни одговара во Вторник,згора на се и неработен ден е и треба сите да дојдат.

п.с Supervisor како тоа нема балон?Сакаш да ми кажеш дека ќе играме на отворено?Ако е така тогаш ништо,може да заврне и плус камен студено е,нема услови за игра.
Епа ајде најди место кај што има поставен балон за една утакмица јас не знам за такво. (За овој вторник значи за задутре збориме за една утакмица). Уште не се поставени балоните а ние веќе еднаш игравме надвор такада што е до мене не ми е проблем да играм пак. Значи не се разбираме цело време за каде зборите да се игра кога се играше надвор едвај 8 луѓе дојдоа балоните уште не се поставени.

В

Вори

Гостин
Тогаш ајде пак да играме во сала.Независно дали во Расадник или во некоја друга,па од кога ќе се постават целосно балоните ќе играме таму.

B

BooBojan

Гостин
Дечки,пошо сум на факс во Ск,од Вторник до Петок сум во Ск,сакам да одиграме некој меч со вас,значи можам да најдам 5-6играчи од Стив кои би играле,сакам да видам што играчи сте вие овде.Да пробаме да договориме дуел.
Пред 4-5дена едни локални од Автокоманда,го јадеа немиен.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дечки,пошо сум на факс во Ск,од Вторник до Петок сум во Ск,сакам да одиграме некој меч со вас,значи можам да најдам 5-6играчи од Стив кои би играле,сакам да видам што играчи сте вие овде.Да пробаме да договориме дуел.
Сте ги нашле најголемите дупки затоа :D ...Иначе 8 -на сме можда некој друг ден кога ќе бидеме помалу!
Пс.Би те замолил без вакви изрази на темава ако не си забележал све е во најдобар ред е,овде сме да се дружиме не да провоцираме...

В

Вори

Гостин
Aко сакаш да играш ти сам,тогаш пиши се.Зошто 8 души сме засега,не ни треба противничка екипа.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

--- надополнето: Oct 9, 2011 7:46 PM ---

Кога ти одговара,кој ден?
освен утре и петок.и у вторник од 9 вечер играм.среда,четврток можам,али сеа не мењајте баш ради мене ако вие останатите можете друг ден ок.ја доаѓам ако нема играчи и ако сум слободен 100%
--- надополнето: Oct 9, 2011 8:29 PM ---
можете еве предлог во борис трајковски во мала сала,е сеа таму е за 4+1 ама може и 5+1.1500 денари е до 17 часот,пред тоа е 1200.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom