Кога ти одговара,кој ден?ако ви фали играч,би дошол.секако доколку ми одговара терминот.
Не,па не знам ни ја каков термин договараат да ти кажам искрено.Ама подобро би било прво ова да се договориме,па после за сталенЈас цело време мислев договарате стален термин во балон. Ок, погрешно сум сфатил .
Епа ајде најди место кај што има поставен балон за една утакмица јас не знам за такво. (За овој вторник значи за задутре збориме за една утакмица). Уште не се поставени балоните а ние веќе еднаш игравме надвор такада што е до мене не ми е проблем да играм пак. Значи не се разбираме цело време за каде зборите да се игра кога се играше надвор едвај 8 луѓе дојдоа балоните уште не се поставени.Не гледајте сега за стален термин,прво да се договориме за неделава.
Второ,мене и на цимеров(Инзаги)највеќе ни одговара во Вторник,згора на се и неработен ден е и треба сите да дојдат.
Петок не ми одговара,среда ми одговара али гледам дека другиве не можат.
п.с Supervisor како тоа нема балон?Сакаш да ми кажеш дека ќе играме на отворено?Ако е така тогаш ништо,може да заврне и плус камен студено е,нема услови за игра.
Сте ги нашле најголемите дупки затоа ...Иначе 8 -на сме можда некој друг ден кога ќе бидеме помалу!Дечки,пошо сум на факс во Ск,од Вторник до Петок сум во Ск,сакам да одиграме некој меч со вас,значи можам да најдам 5-6играчи од Стив кои би играле,сакам да видам што играчи сте вие овде.Да пробаме да договориме дуел.
Пред 4-5дена едни локални од Автокоманда,го јадеа немиен.
Aко сакаш да играш ти сам,тогаш пиши се.Зошто 8 души сме засега,не ни треба противничка екипа.Дечки,пошо сум на факс во Ск,од Вторник до Петок сум во Ск,сакам да одиграме некој меч со вас,значи можам да најдам 5-6играчи од Стив кои би играле,сакам да видам што играчи сте вие овде.Да пробаме да договориме дуел.
Пред 4-5дена едни локални од Автокоманда,го јадеа немиен.
освен утре и петок.и у вторник од 9 вечер играм.среда,четврток можам,али сеа не мењајте баш ради мене ако вие останатите можете друг ден ок.ја доаѓам ако нема играчи и ако сум слободен 100%Не гледајте сега за стален термин,прво да се договориме за неделава.
Второ,мене и на цимеров(Инзаги)највеќе ни одговара во Вторник,згора на се и неработен ден е и треба сите да дојдат.
Петок не ми одговара,среда ми одговара али гледам дека другиве не можат.
п.с Supervisor како тоа нема балон?Сакаш да ми кажеш дека ќе играме на отворено?Ако е така тогаш ништо,може да заврне и плус камен студено е,нема услови за игра.
--- надополнето: Oct 9, 2011 7:46 PM ---
Кога ти одговара,кој ден?