Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
ја паметам не се секирај само што фергусон рече дека се плаши од барса а не дека ке изгубиме од барса:uvo:

Се у свое време, сега за сега гитла од фан клубов и не замарај тука и по другите фан клубови, ако имаш нешто паметно да кажеш убаво,ако не ајт у фан клуб Манчестер.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
ја паметам не се секирај само што фергусон рече дека се плаши од барса а не дека ке изгубиме од барса:uvo:
Па доволно е само што се плаши и доста замараше

I

IBIZA SOUND

Гостин
more torko smrden ke prekinis li mamata tvoja(za pederot so naviva za man za nego vikam)
man trebe da go pomine nezgodniot inter pa posle da se nadeva na nesto drugo,ama ako izgube man od inter togas ke ve vidam kako eden po eden ke se cistite od forumot magarinja edni skapani

Член од
21 февруари 2009
Мислења
14
Поени од реакции
1
Само да ви посакам среќа за дуелот со Еспањол, нека ги здроби Барса тие педери што ги мразам а што се однесува до Л Ш се надевам дека ке се сретнеме во финале :wink: затоа што финале заслужуваат само најдобрите

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Само да ви посакам среќа за дуелот со Еспањол, нека ги здроби Барса тие педери што ги мразам а што се однесува до Л Ш се надевам дека ке се сретнеме во финале :wink: затоа што финале заслужуваат само најдобрите
Конечно еден паметен пост напишано во фан клуб:Барселона, а кој не е навивач на Барселона :bravo:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Се надеваме и ние..........

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Би требало утре на сител да ја има:tv:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ќе биде тешко со Еспањол а?:wink:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Еспањол вратете им за таа година кога ви ја земаа титулата во последното коло:)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Абе не се секирајте нема да победиме-ке ги згазиме Еспањол!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom