Сигурни сега засега се само. neobux, Clicksia, (од овие имам и примено инстант исплата), а исто така за сигурни се сметаат и ClixSense, Incentria, Bux-Matrix и BuxP, сега засега за нив кликам, ако сакаш да ми бидеш реферал и да ти бидам пиши пп.Чиста превара е и bux.to. Ај што не ми исплаќаат и ги нема на сметка 55$. Па и ми ја блокирале IP адресата.
Здосадено ми е веке од овие ПТЦ не кликам повеќе на ништо.Сигурни сега засега се само. neobux, Clicksia, (од овие имам и примено инстант исплата), а исто така за сигурни се сметаат и ClixSense, Incentria, Bux-Matrix и BuxP, сега засега за нив кликам, ако сакаш да ми бидеш реферал и да ти бидам пиши пп.
Солидно заработуваш повеќе преку кликање на buxify или преку блоговите на кои претпоставувам имаш поставено реклами од типот на Google Adsense?Скам е !!!!!!!
--- надополнето: Aug 21, 2011 10:13 PM ---
Со спортски блогови се занимавам веќе 3 година и солидно заработувам.
Кликм само на http://buxify.com/?r=grujov
Исто срање,се извинувам скам,се и Neobux.com,тотално исто ми направија и мене,а се рекламираат како најдобри и најпоштени,како да не,ќе пробам за заработка на друг начин,преку PTC доаѓа во предвид,Чиста превара е и bux.to. Ај што не ми исплаќаат и ги нема на сметка 55$. Па и ми ја блокирале IP адресата.
Ајде,поминаа 2-3 недели,чекаме одговор или не си го подигнал сеуште ќешот?Функционираат така што прибираат пари од инвеститори и ги пласираат на берзи со валути , метали и акции. Барем така кажуваат. Колку е точно и реално ќе постирам за 2-3 недели кога ќе подигнам кеш од СТБ -Скопје. Дотогаш ништо не постирам на формов.
Има и такви, но се многу ретки... А кога веќе спомна нешто, пожелно е да напишеш повеќе информации и некоја препорака од каде да се почне.Се надевам дека еден ден ќе се логирам на некој од нашиве форуми и ќе пронајдам мислења од маркетери кои успешно заработуваат солидно од понапредни методи од PPC пFрограмите.
За почеток еве термини за кои би требало да почнете да пребарувате на google.
- Micro niche websites + adsense
- Fiverr
- Clickbank earning
- Article marketing
- Sharecash ili CPA + torrents
- Site Flipping
- Youtube earning
- Adwords vouchers + affiliate
итн. има уште многу методи ама овие се едни од главните. Ако наместо во PPC, го вложите времето и трудот во некоја од наведените методи, ќе заработите 50 пати повеќе од било која PPC програма.
challenge.co. Беспари е (оние софтверите што ти вика дека имаат 30 day trial имаш кракувани од нив на торент).Има и такви, но се многу ретки... А кога веќе спомна нешто, пожелно е да напишеш повеќе информации и некоја препорака од каде да се почне.
Инаку, Македонија не е вклучена во програмата на YouTube за заработка.
Објасни малце, како функционира?challenge.co. Беспари е (оние софтверите што ти вика дека имаат 30 day trial имаш кракувани од нив на торент).
Солидно заработуваш повеќе преку кликање на buxify или преку блоговите на кои претпоставувам имаш поставено реклами од типот на Google Adsense?
Јас се разочарав во PTC(pay to click) сајтовите откако тотално невин,ме банираа и тоа на еден од најпознатите Neobux.com и отогаш бегам од ваквите скамери!
--- надополнето: Oct 5, 2011 9:36 AM ---
Исто срање,се извинувам скам,се и Neobux.com,тотално исто ми направија и мене,а се рекламираат како најдобри и најпоштени,како да не,ќе пробам за заработка на друг начин,преку PTC доаѓа во предвид,
--- надополнето: Oct 5, 2011 9:42 AM ---
Ајде,поминаа 2-3 недели,чекаме одговор или не си го подигнал сеуште ќешот?
Еве уште еден човек се опаметил и нема повеќе да си го троши времето....како да не,ќе пробам за заработка на друг начин,преку PTC доаѓа во предвид...