NBA 2K12

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ли ке биде на насловна во новата NBA 2K12

• Лери Брд

Гласови: 15 26,8%
  • Меџок Џонсон

Гласови: 13 23,2%
  • Мајкл Џордан

Гласови: 32 57,1%

• Вкупно гласачи
    56
Добро бе до толку незнате гугл да користите, па сега ние треба да ви изиграваме секретарки и да ви даваме торенти.
МРЗАТА УБИВА

Барав на некои страни нигде не најдов за сони 2. Затоа овде пишав. Таман работа се на готово да барам;)

Барав на некои страни нигде не најдов за сони 2. Затоа овде пишав. Таман работа се на готово да барам;)
Capture.JPG
И сега го гледаш датумот на верзијата која ја бараш!?
Инаку и јас неможам да ја најдам на торенти, нека ти каже некој друг.
Извини за мојот циничен пост погоре:D

Добро бе до толку незнате гугл да користите, па сега ние треба да ви изиграваме секретарки и да ви даваме торенти.
МРЗАТА УБИВА
Хаха, ако ми најдеш линк за Sony 2 те частам... ;) Ама нема, бар добро знам да користам Google

ХАХАХАХА вчера шо ми се деси, не ми се веруваше, играм со лејкерс, и артест дава тројка, и таков запален се улетува и се качува на записничка ко нездрав :pos::pos::pos: излеа имало таков настан у нба па од таму им дошла идеа и у играва да го вметнат

ХАХАХАХА вчера шо ми се деси, не ми се веруваше, играм со лејкерс, и артест дава тројка, и таков запален се улетува и се качува на записничка ко нездрав :pos::pos::pos: излеа имало таков настан у нба па од таму им дошла идеа и у играва да го вметнат
Леле колку ви сум љубоморен што можете да ја играте:oops:
Додека на го средам проблемов со графичкава нема НБА за мене:(, тешко се издржува

НБА којзнае од кога немам играно, дајте помош како во одбрана, а не знам ни да закуцам човече...

НБА којзнае од кога немам играно, дајте помош како во одбрана, а не знам ни да закуцам човече...

Имаш мислам доста туторијали во играва, ама верувај ми полесно во живо ќе закуцаш и ќе научиш баскет да играш, него на играва...според мене, превише ја искомплицираа :)

Имаш мислам доста туторијали во играва, ама верувај ми полесно во живо ќе закуцаш и ќе научиш баскет да играш, него на играва...според мене, превише ја искомплицираа :)
Не ја знам 12 како е но 11 беше перфектна.Дечки контролите наместетеги по ваша желба и нема да имате проблем со ништо.И за куцање мислам дека де дршеже турбо копчето и за шут. Кога ке ја симнам 12 ке ви кажам најдобро оптимизирани контрили, вака невреди да се мачите

Има training camp, поминете го за да научите контроли. Мада и после треба раце да искршиш али се учи.

Лошото е што како и лани pc верзијата е без осветлувањето од конзолите така да не изгледа баш нај нај. Ќе се среди со модови колку толку али пак мислам нема да биде доволно.

http://downloads.moddingway.com/file/15326.html

Ова обавезно.

Има training camp, поминете го за да научите контроли. Мада и после треба раце да искршиш али се учи.

Лошото е што како и лани pc верзијата е без осветлувањето од конзолите така да не изгледа баш нај нај. Ќе се среди со модови колку толку али пак мислам нема да биде доволно.

http://downloads.moddingway.com/file/15326.html

Ова обавезно.
ај ако не те мрзи стај го на медиа фајр излеа багнато е нешо не се симиња

Колку за информација нека стои побарувачката на конфигурација за играва(за да не се прашува нонстоп)

NBA 2K12 Minimum System Rquirements
*Processor: Intel Pentium 4 @ 2.6 GHz / AMD Athlon XP 2800+
*Memory Ram: 512 Mb
*Hard Disk Space: 8.5 Gb free
*Video: 256 Mb @ nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive

NBA 2K12 Recommended System Requirements
*Processor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+
*Memory Ram: 2 Gb
*Hard Disk Space: 8.5 Gb free
*Video: 512 Mb @ nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850
*Sound Card: DirectX Compatible
*DirectX: 9
*Keyboard / Mouse
*Installation: DVD-Rom Drive

И првиот и вториот фајл се во ред
@Фициани пробај подоцна, проблемот најверојатно е до тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom