Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
minatite sezoni ??^ Смешка сиАјде штом си пишал со ФАКТИ одиме така
1. Најдобар не се станува од една сезона само. Минатата сезона клубот ви беше најдобар, тоа признавам. Истото предизвика да има посетеност на натпреварите на Шкендија, но се поставува прашањето каде бевТе минатите сезони пред тоа ?
2. Не си најдобар ако имаш само бројка јака и ако направиш некоја кореографија. Вие, апсолутно сте голема 0 за пред се навивачка едукација, за навивачки КОДЕКС, за навивање 90 минути без престан, за ФОНД НА ПЕСНИ, за пароли, за познавање на ултрас правила.
3. Оваа сезона Шкендија не е така силен клуб како лани, па веднаш се приметува вашето опаѓање како група. На домашните натпревари сте во далеку послаба бројка од лани, неколку гостувања и не обработивте воопшто, поправиме ако грешам ?!
И да, немавте муда да дојдете во Скопје со Вардар(јебига сега и јас ќе се правам мутав како вас, да видите и вие како е)
4. Сето ова е доказ дека сте несериозна група, ако воопшто може да се нарече група. Од наводно ваше 19 години постоење, ни 4 сезони целосно ги немате активно навивано. КРАЈ НА МУАБЕТОТОТ. Има уште многу да поминете прво за да станете НАВИВАЧИ (да навивачи а не партиски послушници) па после уште толку за да станете најдобри.
добар, подобар, најдобарФемили Аеродром се најдобри
minatite sezoni ??
eve na primer Shkendija vtora liga
1.ne moem da najdem drugi snimki !!
fakt e deka ne bevme organizirano nadvor od Tetovo da navivame no toa ne znaci deka vo Tetovo ne bevme organizirani !
2.za pesni ?? paroli ? ma nemoj ajd probaj da smenis nekoj zborovi poslednite godini zs ovie istite zborovi gi kazues skoro 10 godini a kaj nas mnogu raboti smenile !!
paroli ima sekoj natprevar skoro...imas snimki be drugar gledaj na youtube i drkaj kolku sakas gledaj dali imame prestan ili ne !! navivacki kodeks ? ovie filmovi mozes da gi kazues na eden sto zive vo Afganistan !!!da baras Ultras-i vo Makedonija e isto kako da baras voda vo Sahara !
a za poznavanje na ultras pravila mozem profesor da ti bidem tebe i mnogu drugi naviaci od drzavata...
3.ova sezona ne padna brojkata tuku sami sakavme taka vo nashata tribina da mozhat da vlezat samo ljuge koj imat karta od Ballistet !! a mnogu tesko da doagas do kartata ako barem ne si REDOVEN VO TRIBINA ovie poslednite godini !
Nie imavme muda ... dojdovme ne organizirani od stariot pat samo da bideme vo stadion no Policajcite ne vratile...bevme lani...vo ista tribina...nesto sto vie samo mozete da sonuvate vo Tetovo
4. za politicki platenici ?? hmm cekaj barem site ve znaeme .. Je ne sum od Palestina da me lazes kolku sakas ...mozes da go lazes nekoj sto nema vrska so navivanje ama mene ne... ! Vie i paroli napraevte za projekti na drzhavata/opshitnata, vie ste tie koj navivavte od 2 tribini zaradi sto bevte POLITICKI PLATENICI !
ti za kogo bese za sdsm ili vrmo ? Loyal FANS ili Komiti ?
..bidi mi pozdraven
A za kogo da navivaat ?Со самото тоа што Балисти навиваат за друга репрезентација, нема веќе потреба да се пишува на оваа тема за нив.
Me боли к*р за кого ќе навиваат, ја само спомнав да не се пишуе за нив на темава, од едноставна причина, затоа што навиваат за друга репрезентација и затоа што ја негираат државата у која живеат и која им дава леб.A za kogo da navivaat ?