Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
најпривлечно ????
ммммм.....
се очи ,коса, кожа (бела кожа ,црни очи и црна коса)
да биде висок ,да има мало стомаче и мускули
добар карактер и да не биде глупаВ и прост !

Да биди опуштена зборлеста духовита... а во физички карактеристики, колкови, гз...нозе...и нормално еблеста фаца:)

Иам гз ко на жена ебате,увек се бањам по хавајки и никад не носам фармерки ради тоа:oops:Иначе кај женска паѓам на онака мили,невини фацички тоа е ненормално:X3:

Раце, фаца да има така малце брадичка, да има став - самоуверен, да има средна килажа , ни слаб ни дебел т.е. да има телце и тоа.

karakterot.....mislam deka toa na site treba da ni e najprivlecno i kaj dvata pola

Секогаш прво се забележувале физичките атрибути, па карактерот тек потоа. Повеќето само галамат дека е така. И како тоа карактерот е најпривлечен?

Умре тоа.. си беше еднаш едно време...

Да беше едно време, ама кое време?

кај мене за женско секогаш најбитно било карактерот и паметот, да не биде некоја покварена, а кај машко ништо не ми е привлено не сум педер!

кај мене за женско секогаш најбитно било карактерот и паметот, да не биде некоја покварена, а кај машко ништо не ми е привлено не сум педер!

Темата е што ви е најСЕКСИ, најПРИВЛЕЧНО кај мажи/жени а не што е најдобро.
Навистина не можам да сватам како тоа најсекси ви е карактер на некој, се гледа карактерот, на прв поглед веднаш го приметувате карактерот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom