Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Имам 3 месечна врска...Дечкото ми е мн љубоморен,брзо се нервираа ,сака се по негово да биде и секогаш за некоја глупава работа за ситници се караме..Но јас не сум таква и секогаш му се обраќам на мирен начин ... Незнам што да правам сите мои другарки пријатели роднини ми велат дека не е за мене ... дека го немаме истиот карактер...Ми има кажано дека ме изневерилл и му простив....но меѓутоаа другаркитее ми велат дека тој повеќе патии ме изневерувал...но му го немам кажано тоа....а и си пишува со бившата....значи тој може тоа да го прави со бившите а мене ми е забранетоо ....Иакоо по сите караници ми е суперр со него...нез :)
ааааааааа он ќе варал епа неможе и јас ќе варам бее пааа,него дозволено му е а мене не хаха ...Не ми е јасно само кој му дозволил него а тебе не ти дозволил и од каде барате дозвола..:pos:

S

Stef Bachatero

Гостин
Да не си Скорпија случајно,па не се откажуваш од него по било што.Девојче најди си некој сериозен дечко.Тоj не те разбира сериозно и никогаш нема да те разбере дур не види што изгубил.Како прво ќе те изгуби тебе и ќе има репутација за женкар,што кај женските тоа е големо минус.Јас затоа секогаш кога сум во врска сум лојален дечко,но ако дознаам дека ме вара,ма ништо на светот нема да ја врати,дури и да е најбогатата жена на светот,не сакам да се чувстувам искористен и излажан,а камоли на девојка да и бидам емоционален тампон.Со тоа ти му покажуваш дека можеш без него и ќе продолжиш напред,како што било пред 3 месеци.А тоа што си со него ми кажува дека не си сигурна во себе и не знаеш што сакаш од еден маж.Колку само машки има што се привлечни и знаат да направат муабет а да не се идиоти,а камоли па фини момци(несигурни во себе).

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Имам 3 месечна врска...Дечкото ми е мн љубоморен,брзо се нервираа ,сака се по негово да биде и секогаш за некоја глупава работа за ситници се караме..Но јас не сум таква и секогаш му се обраќам на мирен начин ... Незнам што да правам сите мои другарки пријатели роднини ми велат дека не е за мене ... дека го немаме истиот карактер...Ми има кажано дека ме изневерилл и му простив....но меѓутоаа другаркитее ми велат дека тој повеќе патии ме изневерувал...но му го немам кажано тоа....а и си пишува со бившата....значи тој може тоа да го прави со бившите а мене ми е забранетоо ....Иакоо по сите караници ми е суперр со него...нез :)
Девојко ти си луда или што е работава не давај да те врти на мало прсте одма откачи го и искочи во град и најди си нормален дечко кој ќе те поштува

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Ја викнав да излеземе на кафе и .. Настината била, не и се излагало нигде на времево, не била нешто океј, мразела дожд, курац, палац, тракатанац. А на фб можеш да се допишуваш со мене, така ? За тоа не си настината.
:rolleyes::unsure::cautious::eek:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ја викнав да излеземе на кафе и .. Настината била, не и се излагало нигде на времево, не била нешто океј, мразела дожд, курац, палац, тракатанац. А на фб можеш да се допишуваш со мене, така ? За тоа не си настината.
По кој пат вака ти одбива покана? Може стварно нешто не и е океј :) А ако вечер излезе со друштво, значи лаже.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Да направам апдејт на мојот љубовен живот... :confused:

Прееска ми стига порака на мобилен од мојот бивши, со следнава содржина: Не требаше да се скараме. Како мали деца сме...Како си ти? Што правиш? Ќе излегуваш ли вечер негде?

Поракава ми ја прати пред 2 саати негде и сега се мислам што да му напишам...Еве тука на фб отворив кај него на профил...Значи све очекував од него, али ваква СМС не...Изненадена сум до максимум...
А вчера баш си мислев на него и си поставував милиони прашања на кои не го знам одговорот...
Чудно ми е, како може вакво нешто да ми напише, кога последниот пат кога се видовме до толку се испокаравме што за малку тепачка ќе избиеше...Жустра и тоа... :unsure:

Што да му напишам? :cautious: :unsure: :( (n)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Многу се бе комплицирани ова женскиве суштества бе, не знам што е работава.
Ќе дознаеш има време, тек ќе станува комплицирано :icon_lol:.
--- надополнето: Oct 8, 2011 7:21 PM ---
Да направам апдејт на мојот љубовен живот... :confused:

Прееска ми стига порака на мобилен од мојот бивши, со следнава содржина: Не требаше да се скараме. Како мали деца сме...Како си ти? Што правиш? Ќе излегуваш ли вечер негде?
Чудно ми е, како може вакво нешто да ми напише, кога последниот пат кога се видовме до толку се испокаравме што за малку тепачка ќе избиеше...Жустра и тоа... :unsure:

Што да му напишам? :cautious: :unsure: :( (n)
Србите викаат ко се воли тај се бије, така да караницата ништо не мора да значи :).

Ако сакаш да се смирите смири се, ако не го сакаш повеќе не му се смирувај, ти си знаеш најдобро :).

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Де, де немој толку на врв срце да ставаш од старт, можеби навистина не и е денот. Навистина времето е такво некому му одговара, некому не, а плус и настинка оправдано е. Еве јас во такво никакво расположение, ми звонеа другарките за излегување ги одбив, што ќе правам, ќе шмркам цела вечер, ќе мрчам, ќе преклопувам очи...некогаш не бива. Можеби сака да ти остави впечаток па затоа те одбила сега, почекај неколку дена и пак покани ја, па ќе видеш и понатаму како ќе се одвиваат работите.

Kajgana Shop

На врв Bottom