Фан клуб: Рафаел Надал

• Креатор на темата Креатор на темата bobi2008
  • Време на започнување Време на започнување
Нека се распука бе, што ке изгуби, на се или ништо, нека оди агресивно

Како не му е срам на судијава, го опоменува Рафа за времето а Џокович тапка топче до смрт. Срамота!

Како не му е срам на судијава, го опоменува Рафа за времето а Џокович тапка топче до смрт. Срамота!

Го опоменаа и Ноле, не го опоменаа Рафа за времето, туку линискиот судија не досуди аут, а имаше корекција од главниот, и Рафа кажа некој лош збор, така мене ми изгледаше, и потоа следуваше уште една реакција на Надал и опомена од главниот судија...

Иначе, одлична партија на Рафа, посебно во третиот сет, какви само поени имаше, даде се од себе, стасуваше се и сешто, но неможеше денеска со Ноле... Од оваа година па натака гледаме ново ривалство во тенисот, Ноле-Рафа... Се надевам нема никаква повреда Рафа и дека е само некој грч во ногата... Сега има Дејвис Куп, па потоа на крајот на сезоната и тој завршен турнир на најдобрите 8 тенисери на АТП... Поздрав

Браво за Џокович што да се каже како играше Рафа во третиот мислев дека ќе има 2-2 и ќе се решава во петиот сет но кога почна четвртиот Џокович доби сила и го згази.

Хмм ова што ќе го пишам не е некоја нова вест, ама гледам никој не ја пишал тука.
Рафа го откачи вујко му Тони. Тони веќе нема да му биде тренер, а и според изјавата на Рафа во нивниот однос имало некој проблем што тој јавно не го кажа.
Мене малку ме зачуди ова, ама нејсе, да видиме кој ќе биде новиот тренер.

^ Читав јас пред некое време за ова ама мислам дека веста беше дека Надал сака да го откачи вујко му а не дека го откачил.Можда и затоа не сум пишал тука (веста ја имаше и на кајгана порталот).Нека му е со среќа ондак, ако мисли дека ке му биде поарно вака тогаш ок.

Ејјјј штета за (не му е вујко) Чичко Тони и така од мал е заедно со него а сега сака да го тргни :/ али ако мисли дека така ќе почне да го победува Ноле нека проба ипак повеќе сум за Надал:) Нов тренер нова тактика, можеби и нови успеси, а ако не, враќај го Чичко Тони да не те убијам Рафаааа:mad:

http://kajgana.com/nadal-najavi-kraj-na-sorabotkata-so-negoviot-vujko
--- надополнето: Oct 7, 2011 11:13 AM ---
Надал стигна до полуфинале во Токио. Неговиот противник ќе биде Фиш, а во финале ќе игра против Феррер-Мареј/Налбандиан...ДРАГИ ДАМИ И ГОСПОДА ТОЛКУ ЗА ДЕНЕС:D

Фиииииииииш? Дефинитивно нема да го гледам тој меч.Многу се мачи против него во последниве нивни дуели и освен Џокович овој момак може да го поебе лесно...

Фиииииииииш? Дефинитивно нема да го гледам тој меч.Многу се мачи против него во последниве нивни дуели и освен Џокович овој момак може да го поебе лесно...
Ноле е единствен што може да го победи :)

П.С. убаво си поминал на Јуве со дечкото од Хиподром:)

Ноле е единствен што може да го победи :)

П.С. убаво си поминал на Јуве со дечкото од Хиподром:)

Некако ми е страв од тој човек.Ама еве тепал Рафа 7-5 6-1 :vozbud:

Иначе од кај го знаеш него? И ти да не си од хиподром?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom