Фан клуб: Рафаел Надал

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Нека се распука бе, што ке изгуби, на се или ништо, нека оди агресивно

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Како не му е срам на судијава, го опоменува Рафа за времето а Џокович тапка топче до смрт. Срамота!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Како не му е срам на судијава, го опоменува Рафа за времето а Џокович тапка топче до смрт. Срамота!
Го опоменаа и Ноле, не го опоменаа Рафа за времето, туку линискиот судија не досуди аут, а имаше корекција од главниот, и Рафа кажа некој лош збор, така мене ми изгледаше, и потоа следуваше уште една реакција на Надал и опомена од главниот судија...

Иначе, одлична партија на Рафа, посебно во третиот сет, какви само поени имаше, даде се од себе, стасуваше се и сешто, но неможеше денеска со Ноле... Од оваа година па натака гледаме ново ривалство во тенисот, Ноле-Рафа... Се надевам нема никаква повреда Рафа и дека е само некој грч во ногата... Сега има Дејвис Куп, па потоа на крајот на сезоната и тој завршен турнир на најдобрите 8 тенисери на АТП... Поздрав

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Браво за Џокович што да се каже како играше Рафа во третиот мислев дека ќе има 2-2 и ќе се решава во петиот сет но кога почна четвртиот Џокович доби сила и го згази.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Хмм ова што ќе го пишам не е некоја нова вест, ама гледам никој не ја пишал тука.
Рафа го откачи вујко му Тони. Тони веќе нема да му биде тренер, а и според изјавата на Рафа во нивниот однос имало некој проблем што тој јавно не го кажа.
Мене малку ме зачуди ова, ама нејсе, да видиме кој ќе биде новиот тренер.

С

сашенко

Гостин
^ Читав јас пред некое време за ова ама мислам дека веста беше дека Надал сака да го откачи вујко му а не дека го откачил.Можда и затоа не сум пишал тука (веста ја имаше и на кајгана порталот).Нека му е со среќа ондак, ако мисли дека ке му биде поарно вака тогаш ок.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ејјјј штета за (не му е вујко) Чичко Тони и така од мал е заедно со него а сега сака да го тргни :/ али ако мисли дека така ќе почне да го победува Ноле нека проба ипак повеќе сум за Надал:) Нов тренер нова тактика, можеби и нови успеси, а ако не, враќај го Чичко Тони да не те убијам Рафаааа:mad:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
http://kajgana.com/nadal-najavi-kraj-na-sorabotkata-so-negoviot-vujko
--- надополнето: Oct 7, 2011 11:13 AM ---
Надал стигна до полуфинале во Токио. Неговиот противник ќе биде Фиш, а во финале ќе игра против Феррер-Мареј/Налбандиан...ДРАГИ ДАМИ И ГОСПОДА ТОЛКУ ЗА ДЕНЕС:D

С

сашенко

Гостин
Фиииииииииш? Дефинитивно нема да го гледам тој меч.Многу се мачи против него во последниве нивни дуели и освен Џокович овој момак може да го поебе лесно...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Фиииииииииш? Дефинитивно нема да го гледам тој меч.Многу се мачи против него во последниве нивни дуели и освен Џокович овој момак може да го поебе лесно...
Ноле е единствен што може да го победи :)

П.С. убаво си поминал на Јуве со дечкото од Хиподром:)

С

сашенко

Гостин
Ноле е единствен што може да го победи :)

П.С. убаво си поминал на Јуве со дечкото од Хиподром:)
Некако ми е страв од тој човек.Ама еве тепал Рафа 7-5 6-1 :vozbud:

Иначе од кај го знаеш него? И ти да не си од хиподром?

Kajgana Shop

На врв Bottom