Демонстрации против Ромите, судири во Бугарија

• Креатор на темата Креатор на темата Katunec
  • Време на започнување Време на започнување
Не е само Чешка... Исто и Унгарија, Словачка и уште некои од "великите демократии" на Европа. Воглавно таму каде што некогаш владееле татарските племиња Хуни и Бугари.
Коинциденција? Не би рекол.:)

Internet Centre Anti Racism Europe
http://www.icare.to/hate-crime-news.php?en#top

Гледајте во чие друштво сте: http://www.icare.to/articleHC.php?id=35364&lang=en

Цел свет братски ми е..:icon_lol:
Това покажува само дека това не е проблем само на Бугариja, а е проблем на цела Европа.
Определено е подобро да сме во вакво дружство, а не во дружство на хунзи и Мугабе или изолирани како Северна Кореja.

само една поправка не мешајте Роми и Ѓупци (египќани)........пола гевгелија е египкани и добро се снашле.......

Циганите се мнозинство таму. Сега прашањето е кога Ромите ќе ги надминат?:ROFLMAO:
Karan, ного проста селска прачка си бае. Ама немаш поима колко си прост.
Пишам това, оти администраторите не гледат правилата на форуми и са те оставили да сереш пррес устата и да навредуваш. Пу не те е сра,.

Karan, ного проста селска прачка сам бае. Ама немаш поима колко сам прост.
Пишам това, оти администраторите не гледат правилата на форуми и са ме оставили да серем пррес устата и да навредувам. Пу не ме е сра,.

Иди пљуј си го така племето во ѓупска Бугарија... Којзнае од која татарска јурта или цигански шатор си се пркнал среде Пиринот.

Граѓанска Војна и Протести во Булгарија

Neonazis Bulgaria

Racism in Bulgaria

karan, ти си наj долниот тип тука, so shut the fuck up :D
Инаку клипчетата са ... но комент , особено тоа последното со тигровата водечка :D

Циганите се мнозинство таму. Сега прашањето е кога Ромите ќе ги надминат?:ROFLMAO:

Цел свет "знае" дека темелот на белата раса са македонците. Комшиите наоколо - цигани. Да пази Господ!

ZOsto mi e izbrisan postot ?? Nemozete da trpite kriticki nastroeno razmisluvanje?

Цел свет "знае" дека темелот на белата раса са македонците. Комшиите наоколо - цигани. Да пази Господ!
Не се лути одма де, еве вие може да бидете темелот на жолтата раса. :ROFLMAO:

Не се лути одма де, еве вие може да бидете темелот на жолтата раса. :ROFLMAO:
Ние винаги сме си знаели местото, вие не знаете вашто...поправка, маj веке го наидовте, ако се гледа по центарот на Скопие ;)

Ние винаги сме си знаели местото, вие не знаете вашто...поправка, маj веке го наидовте, ако се гледа по центарот на Скопие ;)
Па цел свет се смее во 21-ви век да градиш триумфални арки, како Парис.:pos:
Наместо патишта

Па цел свет се смее во 21-ви век да градиш триумфални арки, како Парис.:pos:
Наместо патишта

За споменици, ли..?
ОТКРИЕН СПОМЕНИК НА ФАЛУСОТ

Лидерот на Партијата на бугарските мажи Росен Марков и отец Андреј подарија на Варна, варненци и гостите на градот првиот споменик на фалусот во Европа.
"Монумент'т" е по повод 10-годишниот јубилеј на партијата, означен со мотото "Најдоброто нешто на Бугаринот се неговите деца, бидејќи ги прави без раце".
20101202.sdwgizjims.jpg :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom