- Член од
- 26 август 2011
- Мислења
- 147
- Поени од реакции
- 46
Тоа беше многу смешно! Многу си смешен!Циганите се мнозинство таму. Сега прашањето е кога Ромите ќе ги надминат?
Тоа беше многу смешно! Многу си смешен!Циганите се мнозинство таму. Сега прашањето е кога Ромите ќе ги надминат?
Това покажува само дека това не е проблем само на Бугариja, а е проблем на цела Европа.Не е само Чешка... Исто и Унгарија, Словачка и уште некои од "великите демократии" на Европа. Воглавно таму каде што некогаш владееле татарските племиња Хуни и Бугари.
Коинциденција? Не би рекол.
Internet Centre Anti Racism Europe
http://www.icare.to/hate-crime-news.php?en#top
Гледајте во чие друштво сте: http://www.icare.to/articleHC.php?id=35364&lang=en
Цел свет братски ми е..
Karan, ного проста селска прачка си бае. Ама немаш поима колко си прост.Циганите се мнозинство таму. Сега прашањето е кога Ромите ќе ги надминат?
Иди пљуј си го така племето во ѓупска Бугарија... Којзнае од која татарска јурта или цигански шатор си се пркнал среде Пиринот.Karan, ного проста селска прачка сам бае. Ама немаш поима колко сам прост.
Пишам това, оти администраторите не гледат правилата на форуми и са ме оставили да серем пррес устата и да навредувам. Пу не ме е сра,.
Цел свет "знае" дека темелот на белата раса са македонците. Комшиите наоколо - цигани. Да пази Господ!Циганите се мнозинство таму. Сега прашањето е кога Ромите ќе ги надминат?
Могат, могат. Тамо е уште комунизам.ZOsto mi e izbrisan postot ?? Nemozete da trpite kriticki nastroeno razmisluvanje?
Не се лути одма де, еве вие може да бидете темелот на жолтата раса.Цел свет "знае" дека темелот на белата раса са македонците. Комшиите наоколо - цигани. Да пази Господ!
Ние винаги сме си знаели местото, вие не знаете вашто...поправка, маj веке го наидовте, ако се гледа по центарот на СкопиеНе се лути одма де, еве вие може да бидете темелот на жолтата раса.
Могат, могат. Тамо е уште комунизам.
Па цел свет се смее во 21-ви век да градиш триумфални арки, како Парис.Ние винаги сме си знаели местото, вие не знаете вашто...поправка, маj веке го наидовте, ако се гледа по центарот на Скопие
За споменици, ли..?Па цел свет се смее во 21-ви век да градиш триумфални арки, како Парис.
Наместо патишта