Г
Гучи
Гостин
Гори Карлито
Да, не е интересно без провокации. Работата е што некои од нас се многу ватрени па при провокација во пораз на својот тим знаат(знаеме) да се изгубиме па ништо да не ни чинит ама тоа е, не можиме да се промениме, љубовта кон клубот е пред се.Види, мерење е интересна активност и дел од фудбалот, не е загубено време. Мене баш ми е интересно и не го сметам за загубено време. Само да е со усул и без мешање на други членови од фамилија преку пцовки. Без меѓусебно јадење фудбалот би бил за нијанса подосаден.
Гледам некој има спомнувано подобра форма, подобар тим. Зарем не научивте дека во дерби-натпреварите формата е најминималниот фактор.
Таман лајк ќе се реши да ти дае човек, ќе ја посериш со последните 5 збора..МИ се кака од вакви дискусии. Да тоа на Родвел не беше за црвен ама ми одговараше, јбг тоа е. Ама кога ќе видам навијачи наманчестер како жално било судењето ми се кака. Само мал потсетник, Фа куп, ланска сезона, непостоечки црвен картон на Џерард и непостоечки пенал...
Грешки се дешаваат, ама не ми цмиздрите како пич**ци како Ливерпул бил фаворизиран а вие гревчиња не.
Премиер лига е нема фер играње, тоа треба на сите да им е јасно...ако најтрофејните тренери имаат нешто заедничко тоа е дека играат прљаво, победуваат не само ради фудбал и тактика, има и психолошки војни, стварање вештачки притисок, влијание врз судии, ферги е доктор на науки во моментов за тоа и ова не е критика туку комплимент, чоекот сака да тепа и не бира средства, мој чоек иако едвај чекам да умре)))
Се жалиме зошо знаеме дека ке суди неправедно, т.е. ке фаворизира одреден тим (кој не е Ливерпул)Таман лајк ќе се реши да ти дае човек, ќе ја посериш со последните 5 збора..
Во секој случај, убаво кажано... И мене ме нервират навивачите на Манчестер кога ќе почнат да плачат и да пцујат по судиите после секој загубен меч на нашиот омилен тим (ем знаејќи од друга страна, во колку ситуации тие судиските грешки биле во наша полза).. Ама пак кога вие, навивачите на Челзи и тие на Арсенал ќе почнете да се жалите за судијата 5 дена ПРЕД да почне мечот (кога ќе кажат уствари кој ќе го суди мечот), искрено ми се плаче...
Поинтересно ќе беше да пишеа плинското или електричното шпоре
Точно. Имам комплекс, ама од лошо судење. Знам дека и ти и сите страдаме од истиот синдром, само што е дерби и мора да го зачиниме со малце помрсни муабети. Ама дека во последните натпревари против ливерпул и двете екипи се оштетени, тоа е факт. Додуша мислам и дека сме изедначениЈас намерно го цитирам Манс, има пост од 100 реда во кои во голем процент збори за Ливерпул, како ќе ги тепаат Манчестер и како стално се вадат на судии, тоа ако не е комплекс незнам што е.
.