Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Биди среќен што воопшто предава на некој начин, за разлика од Тунеска чие „предавање“ се состои од читање на скриптата, нешто што и сами можеме да го правиме, не мора цело предавање за тоа.

Чекај кога ќе дојде време за полагање, кога некој ќе и даде некоја испитна да реши....

Три саата предавања, ЕДЕН СААТ ПАУЗА во кој неможат ни лаб вежби да стават, ни ништо, па после уште ЕДЕН саат вежби ... кои кретени!

Три саата предавања, ЕДЕН СААТ ПАУЗА во кој неможат ни лаб вежби да стават, ни ништо, па после уште ЕДЕН саат вежби ... кои кретени!

ова Вторник за ТК II збориш? Се надевам дека ќе го сменат и овој распоред, иако знаејќи дека одат кон полошо можеби најдобро е вака да остане :icon_lol:

ова Вторник за ТК II збориш? Се надевам дека ќе го сменат и овој распоред, иако знаејќи дека одат кон полошо можеби најдобро е вака да остане :icon_lol:

Јас се надевам дека сега во вторник ќе ја нападнат Сања со прашања за тоа зошто вака напраиле, па она да се побуни да го вратат по старо. Или пак да го најдеме тој што го прави распоредот и да го убиеме ... нема друго

Колеги, дали некој знае дали понеделник ќе биде работен или не? Верувам голем дел од студентите ги интересира ова, особено тие што не се од Скопје.

Покрај на темата за ФИНКИ прашањето ќе го поставам и на оваа тема:

Знаете некој кој дава приватни часови по Алгоритми и структури на податоци или пак по Логички кола? Планирам за еден од овие предмети да одам на приватни часови, да си го олеснам животот, но не знам за кој и каде. Помагајте...

Знаете некој кој дава приватни часови по Алгоритми и структури на податоци или пак по Логички кола? Планирам за еден од овие предмети да одам на приватни часови, да си го олеснам животот, но не знам за кој и каде. Помагајте...

Иди бре на аудиториски и на консултации. Нема подобро да научиш од таму.

За алгоритми неможам да те посоветувам ама за логички ќе ти кажам исто ко и Jane, оди на аудиторски редовно и нема да ти треба никаков професор

Колеги, дали некој знае дали понеделник ќе биде работен или не? Верувам голем дел од студентите ги интересира ова, особено тие што не се од Скопје.
Мислам дека ќе биде работен, за студенти не важи спојување викенд со празник, али ти не мораш да идеш (ако не сакаш) :)

Sekoja sreda ima vo AMF sostanoci pa narednata sreda mozes da dojdes da se zaclenis a ke ima i motivaciski vikend za drugata nedela pa ako sakas da dojdes ke probame da te vmetneme vo spisokot :)

Кога ќе се одржи состанокот утре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom