Факултет за Електротехника и информациски технологии

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Досаден. И троа смотано предава. Асистентот рачунај дека се ќе ви организира и среди. Шо ти предава?
Не сум на ФЕИТ/ФИНКИ. Од оваа година ќе предава и на УИСТ (Охрид). Ќе предава Electricity and Magnetism (Изборен)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не сум на ФЕИТ/ФИНКИ. Од оваа година ќе предава и на УИСТ (Охрид). Ќе предава Electricity and Magnetism (Изборен)
Епа ондак не знам шо сакаш да ти кажеме :D Тапа предава, а ко чоек не го знам :D

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Иначе, ебате програмерите од финки ебате. Можевте барем порталов да ни го оставите. Тешко ви беше да си направите свој, нели (при толку готови скрипти на интернет)?
Нели порталот бешe создаден од Димитар Трајанов заедно со студенти? Не го направи ниту Кацарска, ниту Тентов па да остане на ФЕИТ :D

A

apidrone

Гостин
Нели порталот бешe создаден од Димитар Трајанов заедно со студенти? Не го направи ниту Кацарска, ниту Тентов па да остане на ФЕИТ :D
А да си избрише Трајанов од CV дека е електраш? :D Не е важно кој го направил, важно е за кого го направил. Не знам, мислам дека нашиве ептен им попуштаат. Кај хаос праат у распоредот на часови, кај дополнителни гужви се праат, сеа уште и ова.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
А да си избрише Трајанов од CV дека е електраш? :D Не е важно кој го направил, важно е за кого го направил. Не знам, мислам дека нашиве ептен им попуштаат. Кај хаос праат у распоредот на часови, кај дополнителни гужви се праат, сеа уште и ова.
Веруј, кај нас е поголем хаосот у распоредите. На секои 30 минути нов искача.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Искрено, врска немам кој колку попуштил... Оваа тема веќе некое време е болна точка. Колку што можам да заклучам ФЕИТ е во незавидна ситуација кога се во прашање бруцошите на ИКИ и оние кои решија да не го сменат факултетот пред се поради недостаток на кадар сега и во иднина. Од друг страна, Финки има недостаток на простории, а и лабораториите нe знам сега под кого се водат. Доколку се под Финки, тогаш не е Феит тој што допушта :)
Според мене порталот FEITle можеше да се остави на Феит, но да важи и за Финки. Пробав преска да се логирам на FEITle и ми вика дека порталот ја сменил локацијата... Вака студентите од другите програми и тие што останаа на ИКИ на ФЕИТ не ќе имаат можност да се приклучат на порталот што не е фер. Важно типовите си потпишаа договор и ја замрсија работата....

A

apidrone

Гостин
Лабораториите се под ФЛАОП и немаат врска со ИКТИ или било кој друг институт, а со ФЛАОП раководи Тентов :)
Ја више го тргнав од букмаркс феитле. Или ќе прават нешто свое, или Moodle му е мајката (или Гугл/Јаху групи).

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Спасевска е најдобрата проф. по физ 1. Кај неа најлесно можеш да положиш.
Можно е да е така. Предавањето беше досадно искрено, но полагањата се главна работа, па се надевам дека е така како што викаш.
--- надополнето: Sep 28, 2011 8:54 AM ---
Соња Геговска по математика, малце пребрзо предава или така ми се чини?
Биди среќен што воопшто предава на некој начин, за разлика од Тунеска чие „предавање“ се состои од читање на скриптата, нешто што и сами можеме да го правиме, не мора цело предавање за тоа.

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Jas sum clen na EESTEC veke godina dena i ti preporacuvam da se zaclenis dokolku ne si!
Како можам да се зачленам? Не бев во можност да присуствувам денеска на средбата па не знам како оди тоа.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Како можам да се зачленам? Не бев во можност да присуствувам денеска на средбата па не знам како оди тоа.
Sekoja sreda ima vo AMF sostanoci pa narednata sreda mozes da dojdes da se zaclenis a ke ima i motivaciski vikend za drugata nedela pa ako sakas da dojdes ke probame da te vmetneme vo spisokot :)

Kajgana Shop

На врв Bottom